[]

Herkese yazan erkek

Merhaba. Şu sıralar görüştüğüm bir adam var. Yakışıklı ve hoş bir adam. Adam herkese yazmış. İki yakın arkadaşıma anlattığımda onlara da yazdığını öğrendim. Benden hoşlanıyor ve yanında istiyor gibi davranıyor. Kafamı karıştırıyor. Ona takılıp kalmak istemiyorum. Zaten sıkıntılı bir ilişkiden çıktım. Tekrar üzülmek istemiyorum. Adam değişmiş olabilir mi? Zaman geçirmek için benden hoşlanıyor gibi davranıyor olabilir mi? Nasıl anlayacağım? Acaba bir sebep uydurup uzaklaşsam mı? Kendime güvenemiyorum :(




 
Yani genelde pek degismiyorlar. Arkadaslardan siradan gidiyor gibi gorunuyor. Bi de post iliski durumunuz var? Kendjnizi tekrar uzmeye degmez.


  • mor oje  (06.11.22 21:59:24) 
Birisiyle birlikteyken mi yazmış yoksa yalnızken mi?


  • kisa  (06.11.22 21:59:39) 
İnanma… Diğerlerini “düşürememiş” senin ne aradığına bağlı. Takılıp geçerim dersen, devam et. Sevgililik düşünüyorsan, üzüleceksin.


  • andy kaufman  (06.11.22 21:59:59) 
kafalarsan baskasina yazmayi bi surekigine kesebilir :d


  • ala09  (06.11.22 22:06:42) 
Valla ben de herkese yazıyorum bu ara ama. Düzgün birini denk getirsem ve anlassak evlenirim mesela.

Öyle de düşün bir yandan xd
  • westblack  (06.11.22 22:23:31) 
Dolandirici bunlar. İnanmayin bence.


  • Kahvedesu  (06.11.22 22:29:52) 
Tanımadan anlayamazsın, sen de çok takılmadan bağlamadan bi görüşmeye başla, duruma göre anlarsın zaten.


  • Bruce  (06.11.22 22:51:57) 
Diğer iki arkadaşının üzerinde de denemişse acikca sadece bir liste ustunde ilerlemis seni ozel bir noktaya koymamış demektir. Sadece sıralamadaki bir sonraki isimmişsin.


  • onepointzero  (06.11.22 23:11:12) 
arkadaşlara sırayla yazan birinden adam olmaz. uzaklaş.
bumble'da 100 kişiye yazmakla arkadaş çevresinden 3 kişiye yazmak farklı şeyler. ben arkadaş çevresine hiç yazmam, mesela. son ilişkimden sonraki dönemde arkadaş grubundan yazılmaya çok müsait insanlar vardı, yapmadım. kredibiliten böyle düşer, yaparsan. kadın, erkek, nb, bitmez, başka yakışıklı bulamam diye düşünme.

  • gabe h coud  (07.11.22 09:15:14) 
bence zaten karari vermissin, adama da guvenmiyorsun ama iste bu adam cok gelmez diye buradan olumlu cevap alip kafan rahat ettirmeye calisiyorsun....

realite: kisa surede bu kadar kisiye yazan biri, sonra baskasina da yazacaktir.
inanmak istedigin: beraber o enerjiyi yakalarsak, baskalarina davrandigi gibi bana davranmayacak, benim icin degisecek, bambaska bir gelecek mumkun .
  • monicapp  (07.11.22 12:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.