[]

İkea Kargo Ücreti Saçmalığı

Bir sandalye almak istiyordum, sandalye 3000 lira fiyatı, 300 lira kargo ücreti çıkarıyor.

Bu kargo ücretini azaltmanın bir yolu var mı acaba?


 
başka arkadaşlarınız da ürün alacaksa kargo ücretini paylaşabilirsiniz. en mantıklı bu geldi aklıma.


  • evimin paspasi  (06.11.22 10:00:55) 
Mağazaya gidip oradan sipariş verirseniz kargo ücreti düşüyor


  • sanguine  (06.11.22 10:35:34) 
4 yıl önce bu saçmalığı farketmiştim, mağazadan alırsan kargo ücreti ürünün yüzde beşi, online alışta ise ürün fiyatının yüzde onu kadar kargo ücreti alıyorlar.


  • blue rebel motorcycle club  (06.11.22 11:37:25) 
turkiyede ic uretim var (inegol vs vs) ondan turkiyede bunu dogru mantiga oturtamazsiniz ama dunyada soyle

new york ikeada bir sandalyeyi 200 dolara aliyorsaniz, benzer sandalye baska dukkanda 500 dolardir, ikea herseyi maliyet kismak icin yapar, paketlemesi, gemileri, nakliyesi her adim maliyet icin yapilir, bunun sonunda da en ucuza satar.

Dukkandan gidip alanin da 3000 lira, sizin evinizde oturdugunuz yerden de 3000 liraya ayni seyi satin almaniz bu durumda adil degil, dukkana gidene daha da ucuza vermeli o zaman, bosuna benzin masrafi, elle tasima falan.

dukkanda kargo %5 cunku fiziksel olarak esyayi siz alip goturuyorsunuz, insan maliyeti dusuyor

demem o ki
bu sacmalik degil, sacmalik olsa dunyanin en basarili is modellerinden biri olmazdi
  • Corc  (06.11.22 13:42:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.