[]

elon musk'ın twitter'ı satın almasındaki sebep

şu videodaki yorumunu dinledim www.wsj.com oldukça saygı duydum ve destekliyorum ancak bu, bir sosyal medya platformunu 44 milyar $'a satın almayı gerektirecek kadar ciddi bir şey değil bir girişimci için. içi boş teorileri de okumak istemiyorum ama kayda değer bişeyler bulamadım.

bu konuda genel bir kanı ya da bilgi var mı? neden acaba? uzun vade planı nedir?


 
town square yapmak istiyor işte adam bence, belki ilerde oylama falan. çok mantıksız değil istekleri. tüm dünyanın fikirleirni paylaştığı bir ortak platform olsa hiç fena olmaz.


  • sipsiyah  (04.11.22 23:17:30) 
sistemi manipule eden tek platform vardı facebook. seçimlerde (abd) yaptıklarından dolayı davaları devam ediyor. bu elemanın da götü başı ayrı oynadığından ki zeki aslında karşısına geçti twitter ile ama adam devamlı spekülatif konuştuğundan itibarını baya zedeleyecek ve karaktersiz bir yapıya sokacak gibi twitter'ı.

adam otomotiv sektöründe, geçmişinde yazılımcılık da var. online platformların iş mentalitesini biliyor. ilerde sağlam bir olay için de koz olarak kullanacak. her şeyi bir kenara bırak devamlı bilgi akışı var. big datanın belli bir kısmı adamda.
  • evimin paspasi  (04.11.22 23:55:06) 
dogecoin döneminde yaptığı manipülasyonun haddi hesabı yoktu, durduk yere saçma sapan bir coinin değerini zıplatıp düşürme potansiyeline sahip bir hesapla. şimdi bu manipülasyonu tüm twitter bazında yapabilirse o parayı çıkartma ihtimali var. yani benim aklıma gelen tek sebep bu açıkçası, yoksa dediğin gibi twitter'ın çok büyük bir olayı yok.


  • roket adam  (05.11.22 01:20:40) 
Adamın maddi imkanı sınırsız istediğini yapıyor bugün alır yarın satar ben çok mantık aranması gerektiğini düşünmüyorum.


  • mirty  (05.11.22 08:44:39) 
open.spotify.com

bununla ilgili eray özer ve özgür mumcu'nun sohbeti iyiydi
  • freebird5406_2  (05.11.22 11:04:31 ~ 11:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.