[]

Elon musk hakkinda ne dusunuyorsunuz?

.




 
Karakter olarak sevmiyorum ama kendim de bir mühendis olarak hayallerini gerçekleştirebilmesine özenmiyor değilim. Böyle zeki insanlar çok gelmiyor. Umarım ölene kadar vizyonlu çalışmalarına devam eder.


  • dissendium  (04.11.22 19:38:38) 
reddit'te cok takiliyorum ve surekli gormekten

B I K T I M
  • nibba  (04.11.22 20:00:08) 
Güzel lavabo taşıyor.


  • Kahvedesu  (04.11.22 20:08:45) 
tam bir villain. amerikan hükümeti destekli, tehlikeli bir karakter olduğunu düşünüyorum. hükümet değilse de yine güçlü birilerince ittiriliyordur. bunu saçmasapan bir komplo teorisi olarak değerlendirmeyin. yani teslasından tutun starlinkine kadar bu kadar yenilik para için yapılacak şeyler değil. ayrıca ergen gibi sürekli twitter'da takılan bu liseli kafalı herifin bunca işi kendi başına taşıdığına, bize lanse edildiği gibi bir dahi olduğuna inanmıyorum. birden fazla stratejik projenin ekran yüzü bana göre. eline daha fazla güç geçtiğinde hepimizin hayatını kaydırır ve bundan keyif alır.

tüm bu gerçekten bağımsız olarak hafif kafadan sakat, komik bir tipe benziyor. arkadaşım olsa severdim muhtemelen ama mevcut şartlarda benim korktuğum birisi açıkçası. distopik bir dayıt.
  • mark greg sputnik  (04.11.22 20:20:09) 
herif deli.
yakın zamanda ölür gider gibime geliyor.

  • alt4y  (04.11.22 22:14:43) 
Paypal mafia diyorlar, o ilk kurucu ekipteki her adam manyak zaten, bi tane düz adam yok. Mesela Peter Thiel diye birisi var, Musk x 10, ama niyeyse o kadar "görünür" değil.

Ben seviyorum kırık adamları. Toplumların / insanlığın ilerlemesini sağlayan, tarih boyunca da bu arkadaş gibi bi avuç insan zaten.
  • plutongezegendegilmi  (04.11.22 22:55:37) 
aileden zengin, başkalarını kötü şartlarda çalıştırıp elektrikli araba/uzay mekiği falan ürettiren ama ne hikmetse sanki evinin bodrumunda bunları kendi başına tasarlamış gibi muamele edilen bir adam. dahi falan olduğunu asla düşünmüyorum.


  • knight of cydonia  (05.11.22 00:10:56) 
çok fevri kararlar veriyor ve bu uzun vadede iyi değil. belki ileride patlar. bir de her ne kadar çok fazla fanboy'u olsa da birçok kişinin antipatisini kazanıyor. bir gün bir nedenden mahkemeye falan çıkarsa imajı düzeltmesi çok zor olabilir.


  • bohr atom modeli  (05.11.22 11:45:06) 
Eskisen nötrdüm ama şu son olaylardan sonra antipatik gelmeye başladı.

Elinde lavabo ile şirkete gelmesi, kafasına göre insanların twitter hesabını kapatması falan. Çok itici hareketler.

İnsanlığa üzüldüm biraz. Adamın oyun parkında oynuyoruz bağımlı gibi. O her an gelip birini hiç bir bahane göstermeden kovabilir falan. Hatta kovuyor. Ama biz bunu gördüğümüz halde hala aynı parkta oynamaya devam ediyoruz.
  • zimbirik  (05.11.22 12:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.