[]

ev sahibinden tamir parası almak

Tesisatçi gelecek eve. klozet tamiri için. makbuz kesitreceğim ev sahibinden para istemek, aslnda kira atarken eksik atmak için. makbuza ne yazdırsam sizce. "kullanıcı kaynaklı değil" tarzı mı. sonuçta benim hatam yüzünden bozulan bir şey değil.




 
whatsapptan ev sahibine yazın işte


  • birmilyonunvarmi  (04.11.22 16:46:39) 
bence emr-i vaki yapmak yerine arayıp önden haber verin. belki bir tanıdığı vardır daha ucuza yaptırırım der.


  • mustafakesekci  (04.11.22 16:51:10) 
O iş öyle olmaz ki.
Ev sahibine söyleyeceksiniz, o halledecek.

Ona haber vermeden yaptırırsanız ödememe ihtimali var.
Belki ev sahibi gelip kendi tamir edecek veya kendi ustasını gönderecek.

Sizin ustanın 1000 liraya yaptığı işi kendi ustası belki 200 liraya yapacak.
Belki klozetin içindeki mekanizma 5 yıl garantisi olan ve 2000 liralık Vitra marka mekanizma, siz köşedeki tesisatçıdan 300 liralık mekanizmayı 1000 liraya taktıracaksınız.

Kim ödeyecekse o karar verir tamir yöntemine. Hata ediyorsunuz.
Ben ev sahibiniz olsam hem ödemezdim, hem bundan sonra böyle şeylerde kesinlikle bana haber verin derdim, hem o klozet bir daha bozulursa ödemeyeceğimi söylerdim hem de içinden çıkan mekanizmayı bir kenarda saklayın derdim.

Ayrıca makbuz değil faturasını almalısınız ki ev sahibi kira için ödediği vergiden masraf olarak düşebilsin.
  • michael_knight  (04.11.22 16:57:28 ~ 17:00:36) 
önceden haber vermezsen büyük ihtimalle ödemez. arkadaşlar haklı. haber vereceksin, yaptırın ya da ben yaptırayım diyeceksin.


  • roket adam  (04.11.22 17:01:31) 
Adam derse ki, 'Benim bacanak klozet tamircisi, klozet tamirine para mı öderim ben?'

Ne diyeceksin?
  • Mirket  (04.11.22 19:45:50) 
whatsapptan mesaj attım. cevap vermezse 2 güne yaptırayım diyorum. kiradan düşerim not düşüp. faturayı da atıp whatsapptan.

tahsilat makbuzu olur mu yoksa fatura mı olmalı
  • ShadowOfMoon  (05.11.22 01:42:40) 
yazmışlar ama önceden haber vermeden veya onay almadan yaptıracağız şeyi kesemezsiniz.


  • nuisance  (05.11.22 10:59:34) 
whatsappta tanıdığınız var mı, yoksa ben yaptırıp düşeceğim yazdım. cevap vermedi. ben napayım


  • ShadowOfMoon  (07.11.22 21:52:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.