[]

bu ev neden bu kadar ucuz sizce?

www.sahibinden.com




 
Bu öyledir demiyorum ama,
Çok cazip ilan verip, telefon edene, şimdi geliyor bir alıcı var, hemen kaporayı yollarsanız size ayıralım deyip, kaporayı alınca sırra kadem basma şeklinde bir dolandırıcılık şekli var.

  • Mirket  (03.11.22 22:26:31) 
dolandırıcılık +1


  • kuzey li  (03.11.22 22:27:54) 
Müge anlıda bir ara işlemişlerdi böyle ev gösteriyorlar parayı aldıktan sonra yok oluyorlar


  • Hallegadola  (03.11.22 22:36:47) 
Dolandırıcılık olmayabilir.
Bu emlakçı bu bölgede çok ilan veriyor. İş yapıyor gibi görünüyor.

Benzer bir ev ilanı vardı. Hiçbir bilgide veya fotoğrafta yalan veya hile yoktu. 4-5 yıllık, güzel bir daireydi. Gidince çok şaşırdım.

Zenci binaları kompleksi gibi bir şeyin içindeymiş daire.
5-6 apartman bir avluya bakıyor ve tamamında Afrika vatandaşları yoğunlukta olmak üzere genelde başka ülke vatandaşları var. Tam tarif edemiyorum ama başka bir ülkeymiş gibi bambaşka bir kültür hakimdi o avluya. İnsanların kıyafetleri, aksesuarları, hareketleri vs. alıştığımdan çok farklı.

Bu ilandaki de aynı şey değildir ama benzer ve aklıma gelmeyen bir fark olabilir. Kuştepe'nin ara sokaklarından birinde olabilir mesela bina.
  • michael_knight  (03.11.22 22:58:05) 
bana dolandırıcı gibi gelmedi.
en kötü ararsanız bu satıldı başka bir daire verelim derler.

7bin tl kira olayı şöyle, full eşyalı verirseniz belki 7 binliraya verilebilir tabi emlakcının iddiası. siz onu eşyalı 6bin. eşyayız 4bin olarak düşünün.
  • nuisance  (03.11.22 22:59:34) 
Evin camları dışarıyı görmüyor, yan binanın duvarıyla bitişik.

1, 12, 13 fotoğraflarda görebilirsiniz.
  • icimdekipollyannatinerebasladi  (04.11.22 00:12:01) 
Evin konumu, mevcut durumu vs. bu fiyatı destekler durumda. Çevrede 1 milyon altında bunun gibi 5-6 tane daha daire var.


  • quaker  (04.11.22 01:05:17) 
ben sırf emlakçının adından dolayı işkillenir ve bulaşmazdım. paranın merkezi gayrımenkul nedir ak


  • mustafakesekci  (04.11.22 08:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.