[]

schiphol havalimanındaki son durumlar nasıl?

20 Kasım günü Amsterdam'a geziye gideceğim. Schipol havalimanında personel eksikliğinden dolayı muazzam yoğunluk vardı en son. Halen devam ediyor mu? Buna göre direkt kabin bagajı alacağım.




 
Eylul sonu oradan dondum. Hayatimdaki en kotu havalimani deneyimiydi. Rica minnet millete yalvararak siralardan hizli gecmeye calistik, normal sartlarda belki 10 saatte anca bitecek kuyruklar vardi.

Ucaklar check in sonrasinda dolmus gibi bekliyormus, onu da ucak saatinden 1 saat sonra kapiya kosa kosa gelip daha kapi acilmamisken ogrenmis olduk.

İsinizi sansa birakmayin yani ozetle.
  • gibicibicis  (03.11.22 22:05:58) 
uçuştan en az 4 saat önce orada olmanızı tavsiye ederim.
rezillik hat safhada.

  • redlabel  (03.11.22 22:59:33) 
ucus gunune ve saatine gore durum degisiyor. ucusunun oldugu gun guncel durumu schiphol.nl den takip etmen lazim. kabin bagajin varsa cok sikinti cikmaya bilir. genelde en kotu sira check-in'de oluyor. online check-in yapabilirsen rahat gecersin muhtemelen.


  • crucio  (03.11.22 23:11:16) 
kabin bagaji+1 çok sıkıntı var hala. çok insandan duydum çok önce havalimanına gidip de sıra beklemekten uçağını kaçıranı. uçuşundan 4 saatten önce havalimanına almıyorlar zaten. hiç riske girmeye gerek yok o yüzden.


  • sirkelimon  (03.11.22 23:14:39) 
Ekimde, hem de Almanya´da okul tatilinin bittigi günde indim Schiphol´e. Bavullar icin hic beklemedik, pasaport sirasi da akti gitti. Kalabalikti ama normal zamanlara gore.


  • buf-e kür  (04.11.22 01:09:06) 
15 gün önce döndüm. havalimanına gider gitmek kuyruk başladı. sabah 9:40 da oradaydım kuyruklarla işim bittiğinde saat 12:35 ti çok yorucuyu. ucağa kosarken son dk bir sandvic alıp yolda yedik vs.. aynı gün baska bir arkadas grubum 13:30 da geldiler havalimanına onlar çok rahattı dediler. şans sanırım biraz


  • delidiyorum  (04.11.22 07:31:46) 
biraz sans meselesi. agustos sonunda guvenlik sirasinda 30-40 dakika bekledik, 2 hafta once hic beklemeden gectik. ucuslar avrupa ici ve bagajsiz oldugundan checkin ve bagaj durumlarini bilmiyorum. iki ucus da pazar sabahiydi.


  • lemmiwinks  (04.11.22 12:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.