[]

Park halinde arabama vurdular

Daha önce de yanıma park ederken ön tamponun hem sağ hem soluna sürtmüşlerdi ama çok büyük şeyler değildi.

Bu öküz gibi park eden bmw yaptı sandım ama tamponda kırmızı renk yok hiç daha önce giren/çıkan biri yaptı herhalde?

Tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ne kadar masrafı olur?

Büyük boyutlusu: i.hizliresim.com

Arabadan soğudum valla kapalı otopark yok apartmanın önüne park ediyorum düzgünce ama sürekli vuruyorlar.

 
masrafı bilmiyorum ama o bölge silinmiş gibi duruyor. kontrol ettiniz mi? kırmızı arabanın sahiyna soluna da bakın iyice. iki arabanın da vurduğu yerler silinmiş olabilir renk kalmasın diye.


  • coldegezenkutupayisi  (03.11.22 14:51:50) 
fotoğraftan birşey anlaşılmıyor ya da ben birşey göremdim. bir de park yerleri küçük mü, yoksa çizginin dibine kadar park etmenizin bir başka bir nedeni var mı?


  • inheritance  (03.11.22 14:52:41) 
geçmiş olsun. ön tampon değişecek. plastik aksam olduğu için tamir olmaz. yeni tampon ve boya masrafınız oluşacak. fiyat için bir şey diyemem her gün değişiyor.


  • duster  (03.11.22 14:54:46) 
@coldegezen Yok hocam silinmemiş araba kirliydi silinse belli olurdu diye düşünüyorum ama birazdan çıkıp bir daha bakacağım. Kırmızı arabanın ön tamponunda bi çizik var ama emin olamadım fotoğrafını ekleyeyim.

i.hizliresim.com

@inheritance Park yerleri dar evet ve yanımda da bir araç daha var o da çizginin üzerinde ona yanaşabildiğim kadar yanaştım kapıyı zor açıp da indim hatta.
  • chicha_v2  (03.11.22 14:57:54) 
tampona ufak bi rötüş atıp geçerler bence, tüm tamponu değiştirecek bir durum yok gibi geliyor.
bu arada böyle ufak tefek olaylar aracınızdan sizi soğutacaksa hiç araç kullanmayın derim. daha neler neler olacak kim bilir. benim 0 aldığım aracıma birkaç ay sonra arkadan yapıştırdılar. otobanda köpek çıktı köpeğe çarptım. cam kırıldı lastikler patladı. araba sahibi olmak böyle bir şey :)

  • roket adam  (03.11.22 15:01:40) 
pek aynı konumlara denk gelmiyor gibi kırmızı araçla sizinkinin hasarı.

bence de ufak bir rötuşla halledilir değiştirmeyin. böyle şeyler çok yaşanacak, benim arabanın alt kısmı da panayır yeri gibi. büyük bir hasar olursa hepsini birlikte değiştiririm diye lokal boyayla kapatıyoruz. kaza bela olmazsa da satmadan önce alt kısmı elden geçireceğim. geçmiş olsun.
  • coldegezenkutupayisi  (03.11.22 15:19:50) 
Pofff benim de arabayi cizmisler, asiri canim sikkin. Cok iyi anliyorum. Buradaki yorumlari okumak bi nebze iyi geldi. Gecmis olsun :/
Arabada hic boya yoksa boya isine girmeyin bence. Eski arabami cizikleriyle boyasiz sattim, isteyen alip boyatsin. Boyalidansa cizik daha ok geliyor kulaga.
Bi pasta cila yaptirin.
  • mor oje  (03.11.22 16:06:16) 
şunu al iyi bir bezle uygula biraz bekle dairesel hareketlerle kremi yay çoğu çizik gidecektir. boyacılık bir durum yok.
www.hepsiburada.com

  • jamswety  (03.11.22 16:49:20) 
Can sıkacak bir durum yok o kadar da üzmeyin kendinizi.
Daha 1 ay önce kaza yapıp arabası pert olan birisi olarak söylüyorum:)
Yukarida yazıldığı gibi Lokal işlemlerde halledilir çizikler onlar.
Arabanıza değer kaybettirmez. Kaybettirir diyen olsa olsa fiyat kırmak isteyen alıcıdır.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (03.11.22 17:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.