[]

Sadece zenginlerin anlayabilecegi seyler

Neler?




 
özel uçaktaki yalnızlık.


  • babilfish  (03.11.22 09:24:36) 
tekne giderken dalgaların yaptığı köpük. anlayamazsınız çocuğu vardı ya. ağlayan oğlan. fakirlikten sebep, o ağlamayı anlayamıyorum gerçekten de. zengin çocuğu olmazsanız anlayamazsınız.

şarap türlerine göre kadehlerin farklılaşması. x şarap kadehiyle y şarabı içmenin şarabı mahvedeceği anksiyetesi. anlayamazsınız.

Dün eşim Yeni Zelanda'ya bilet almak için araştırma yaptı. 2 kişi gidiş dönüş 60 bin lira en az. EQ'su çok yüksek olduğu için yüzüme anlık bakışıyla, tamam henüz o kadar değilmişiz, seneye tekrar bakarız diyip kapattı. parasına bakmadan, acenteyle mali müşavir arasında geçen bir görüşme olabilirdi bunlar. onun için, düşünmeden plan yapma serbestliğine +1 de ben diyorum.
  • gabe h coud  (03.11.22 09:30:49 ~ 10:59:27) 
Düşünmeden plan yapabilme serbestliği.


  • lüzumsuz adam  (03.11.22 09:36:41) 
Yalilarin hep rutubetli olup diz ağrısı yapması..


  • deer hunter  (03.11.22 10:59:25) 
Bir şeyin kalitelisinin nasıl olacağını bilmek.

Kaliteli züccaciye, kaliteli peynir, kaliteli şarap, kaliteli bira... Zengin olmadığın halde kalitelinin nasıl olacağını biliyorsan, sahip olmadığın için mutsuz bir insan olursun. Dolayısı ile fakir bir kişi mutlu olmak istiyorsa kalitelinin nasıl olduğunu bilmemelidir.

İçinde fındık ve turunçgil notaları olan bir kahveyi o tadı alarak içmeyi öğrenmişsen, marketten alacağın çamur gibi kahveyi içersen mutsuz olursun.

gabe h coud +1 "Anlayamazsınız, beni en çok çeken motorun yaptığı dalga, köpürtmesi" diyen çocuğa katılıyorum. Videoyu izlediğimde çocuğa gülmüştüm ama ufak bir tekne kullandığımda aynısını düşündüm.
  • cek  (03.11.22 11:36:25) 
azinlik oldugu icin yalnizlikla basa cikmayi ve samimiyetsizligi digerlerinden daha cok anlar zannediyorum. usttekiler gibi benim de zenginlik anlayisim hesap yapmadan plan yapmaktir zaman+para zenginligi


  • ala09  (03.11.22 11:53:22) 
kimin paranız için kimin gerçekten sevdiği için sizinle olduğunu anlayamama durumunu anlayabilme........


  • summer timetable  (03.11.22 12:06:35) 
Sarap ve yemek kültürü asla ve asla degil. Eger sadece onlar anlayabilselerdi, fine-wine olayinda bir numara olanlar hep cok zenginler olurdu. Fakirseniz, fine-wine icin alaninda ozellikle, bazi saraplara hic ulasiminiz yok ve muhtemelen de hic olmayacak. Bastan kaybettiniz. Ama cok zenginseniz de otomatik olarak damak zevkiniz gelismiyor.

Kaliteli ürüne ulasim zengin isi degil. Seyahat de lüks bir sey degil.

Ozel ucaktaki yalnizlik falan, boyle seyler geldi benim aklima da.
  • buf-e kür  (03.11.22 12:25:01) 
eğer koçlar kadar yüksekte, kendinize benzer insanlarla çevrili şekilde, hayattan nispeten izole yaşayacak kadar varlıklı değilseniz ve günlük şehir hayatının içindeyseniz ama toplumsal skalaya göre gelir ve varlık açısından üst sıralardaysanız anlaşılamamak ve aslında bir noktada dışlanmak en büyük sorun bence.

bir başkadır'da bağdat caddesi insanını yansıtıp onları yalıda yaşıyor olarak göstermişlerdi mesela.
ya da aşk-ı memnu'dakilerin kahvaltıya tuvaletle oturması örneği.
dış dünyadan asla anlaşılamayan ve abartılan şeyler var.

bu durumda da anlaşılamamak kadar dış dünyaya uyum gösterememek ve insanlarla birlikte yaşamakta zorlanmak da söz konusu.
  • blatta hiberna  (03.11.22 12:35:11 ~ 12:36:54) 
kuzey marmara yolunu kullanmanın rahatlığı.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (03.11.22 13:26:43) 
hedef bulmak konusunda sıkıntılar yaşamak olabilir. bir şeye sahip olunca o şey değerini yitiriyor. bunu hepimizin biliyor olduğunu düşünüyorum. lüks bir yaşama sahip olma isteği ve bu yolda bir şeyler yapıyor olmak ona sahip olmaktan daha yaşama bağlayıcı bir şey. bu nedenle önemli olan hedefe varmak değil yolda olmaktır sözü çok doğru bence.

dünyada bir insanın başına gelebilecek en kötü şey aşırı zengin bir ailenin çocuğu olmaktır bana kalırsa. kendi açımdan konuşursam, ben bu hayatta güzel şeyleri deneyimlemek için yaşıyorum ve bunları güzel olarak değerlendirebilmek için önce bunlarsız bir hayat yaşamış olmak gerekir. tatmin olma eşiği ne kadar düşükse o kadar sık mutlu oluyor insan. bu nedenle 3-4 yaşındaki çocuklar dandik bi oyuncakla bile saatlerce oynayabiliyor. buradan ignorance is bliss'e bağlayıp kaçıyorum.
  • bohr atom modeli  (03.11.22 13:33:00 ~ 13:38:13) 
Ketum olmak.


  • alfired  (03.11.22 15:44:24) 
Oranin sahibi arkadasimdir olayi. Bakanlikta, devlet dairesinde, konsoloslukta tanidik olmasi, ulasabilme, erisilebilirlik. Bizim alt kademede bir garson, memur tanidigimiz oluyor, mekanda, isletmede oturusumuz yuruyusumuz degisir:) Adamlar sahibiyle, mudurle kanka cikiyor falan. Sanatci, manken, futbolcu vs unlu ile arkadas, sevgili olabilme imkani. Bizim televizyonda gordugumuz, ulasilmaz sandigimiz insanlara kolay ulasabilirlik kisaca


  • speedy  (03.11.22 16:14:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.