[]

İstanbul - KBB Uzmanı

rastgele bir hastaneye gitmek istemiyorum. çünkü yıllardır süregelen bir rahatsızlığım için, gerçekten çözümle uğraşacak ilgilenecek bir doktor arıyorum.

geceleri burnum çok tıkalı oluyor.
bu alerji olabilir, sinüzit olabilir, deviasyon olabilir veya hepsi birden (bence öyle) olabilir.

bu da bi ton sağlık sorununa sebep oluyor haliyle.

bu konuyla ilgili uzman birini alıyorum. (özel sağlık sigortasının geçtiği bir yer olmalı. sanırım özel muayenehanelerde geçmiyor -amerikan hastanesi hariç tüm hastanelerde geçerli bir sigortam mevcut-).

ilk gittiğim gün hemen paraya odaklanıp bıçak altına yatırmaya çalışmayacak, sorunumu net bir şekilde uğraşıp didinip bulup araştırıp öyle çözüme yönlendirecek bir doktor arıyorum. (nefes alamıyorsan deviasyonsundur hemen bıçakaltına yat denmesi canımı sıkıyor. ben her türlü ameliyatı da olurum da, önce bi detaylıca araştırılması gerek diye düşünüyorum)

bana kimi önerirsiniz?

 
www.acibadem.com.tr

çok ilgili bir hekim. benim uyku apnesi ameliyatımı da o yaptı. çok memnun kaldım ben. hastane de dört dörtlük. sağlık sigortanız varsa hiç düşünmeyin

ameliyat kararını uyku testi, tahliller vs sonrasında verdi tabi. nokta atışı da oldu çok şükür
  • mustafakesekci  (03.11.22 09:12:54 ~ 09:16:11) 
benim yıllardır bazen burnum yok gibiydi. tamamen tıkanıyordu , değişik yollar denedim. kortizonlu spreyler , biberiye yağı,çin yağı,kekik yağı,nane yağı koklamak .otrivine mentollü ile yaşamak.levamont ve başka isimlerle alerji ilaçları içip uyumaya çalışmak gibi.ve her gece burun bandı kullanıyordum
2 yıl içinde birçok doktor ile görüştüm medicana kadıköy , başkent üniversitesi hastanesi ve medical park hastanelerinde kafa tomografisi ve doktorların teşhisi ile ameliyat dediler.benim de özel sağlık sigortam var ama bir işe yaramadı açıkcası.burunla ilgili işlemlerde kullanamıyoruz dedi doktorlar. sadece tomografi ve muayne ücretlerinde bazılarında kullanabildim.
doğuştan nefes kanallarımda sorun varmış , kist oluşmuş .
hatta bir doktor bu şekilde nasıl yaşıyorsun demişti.
geçen yıl ekim ayında kbb uzmanı rahmi özçelep isimli doktor ameliyat etti. bana yeniden nefes kanalları yaptığını söyledi. 1 hafta tamponla gezmek dışında başka bir sorunum olmadı çok kolay ve olaysız geçti operasyon.
tamamen iyileştim.
güzel nefes aldığım için daha sağlıklı ve enerjik hissediyorum.merdivenlerden koşarken yokuş çıkarken tıkanıyordum eskiden, şimdi süper derin nefesler alıyorum ve her gece rahat uyuyorum.
ameliyatı para olayı olarak görme bence belki de tek çözüm ameliyattır.
  • devilone  (03.11.22 09:24:41) 
icerenkoy yeditepe hastanesi ilhan topaloglu.
cok tatli bir adam. benim yillardir nefes alamama sorunum var ve bir cok doktora gittim bu nedenle ve hic biri bir aciklama yapamadi. burun etim de yok, alinmisti yillar once. oglesine bir bogaz enfeksiyonu icin gittim, bu konuyu soylemedim. burna bakti "ah yazik sen nefes alamadigini hissediyorsundur" dedi! cok almislar burun etlerini, hic bir sey kalmamis, eski teknoloji tabi, artik oyle yapilmiyor diye aciklama getirdi:)
bir sefer de azicik duzeltsek mi burnumu diye gittigimde olmamasi gerektigine ikna edip geri gondermisti.
seviyorum ben, tavsiye ederim.
  • 65 derece  (03.11.22 12:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.