[]

adalara kolay gidilecek yerlerde otel

hangi semtlere bakmaliyim?
adalar otellerine baktim ama istedigim gibi bi sey bulamadim.
biz kurumsal bi otelde kalmak istiyoruz. ama zincirlerden tabii ki adalarda yok.
semt onerisi yanina adalara su kadar zamanda gidilir, su ulasim yoluyla diye belirtir misiniz?

 
Otel konusunda oneride bulunamam ama adalara en kolay ulasilabilecek semt Bostanci, pek cok yerden adalara vapur var, Kadikoy, Besiktas, Eminonu hatta yeni baslayan seferlerle Maltepe'den direkt ulasilabilir adalara ama en hizlisi bostanci.


  •   (03.11.22 04:10:44) 
en çok otel sirkeci tarafında var ve marmaray ile bostancı'ya 20 dk sürede geçebilir adalar vapurunu kullanabilirsiniz.


  • devilone  (03.11.22 09:46:07) 
Bostancida guzel otel yok. kadikoy veya besiktas olabilir. tek vapurla gidilir fakat uzun surer


  • ala09  (03.11.22 12:02:57) 
Bütçenizi bilmeden tavsiye vermemiz zor.
Kadıköy Double Tree Hilton'da kalabilirsiniz mesela.

Haritadan Kadıköy'deki vapur iskelesine yakın otellere bakıp kendiniz seçin derim.
Bostancı'da iskeleye yürüyüş mesafesinde iyi bir otel gelmiyor aklıma, İstanbul'da taksiye binmek de pek kolay bir iş değil. Taksiye binerim diye güvenip iskeleye uzak bir yerde kalmayın.
  • michael_knight  (03.11.22 16:36:33) 
Suadiye Oteli uygun olabilir, Bostancı'ya oldukça yakın (yürüyerek 20-25 dk, taksi ile 5 dk), kendim deneyimlemedim ama daha önce kalıp memnun olan tanıdıklarım var, yorumlarına falan bir bakın isterseniz.


  •   (03.11.22 17:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.