[]

Yabancı sağlık sigortası

Merhaba,

Bir tanıdığımız ayaktan tedaviler için sağlkı sigortası yaptırmak isiyor, bir çok sigorta şirketi var, en uygun ve kapsamlı sağlık poliçesini için tavsiye edebileceğiniz bir sigorta şirketi ve paketi varmıdır ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

 
Yurtdışında yaşayan Türkler, Türkiye'de sağlık sigortası yaptıramıyor. Yabancı derken kastınız ne?

Sigorta şirketleri de, sigorta paketleri de 3 aşağı 5 yukarı aynı. Ama anlaşmalı oldukları sağlık kuruluşları farklı. Onun için öncelikle gitmeyi düşündüğünüz sağlık kuruluşunu seçip onunla anlaşması olan sigorta şirketlerine bakmanız daha akılcı olacaktır.
  • Mirket  (02.11.22 22:39:33) 
Biz 4 senedir yurt disindayiz, ozel saglik sigortasinin primlerini odeyerek devam edebiliyoruz kullanmaya. Ancak ilk policeleri hali hazirda Turkiye'deyken olusturmustuk.

Yabancilarin fiziksel olarak Turkiye'de bulunmasi gerekli sigortayi yaptirabilmek icin. Hatta sirf oturum izni amacli sigorta yaptirabiliyorlar. Oturum izni icinse Nimpo muydu neydi oyle bir yer vardi ucuzdu epey, gerekliminimumlari sagliyordu. Normal kullanim icin ise Allianz'a bakabilirsiniz, ucuz olmayabilir ancak epey kapsamli paketleri var.
  • taurina  (02.11.22 23:08:55) 
çok teşekkürler eksik ifade etmişim, türkiyede ikamet eden bir yabancıya ait sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz.


  • mrctrk  (03.11.22 03:42:14) 
Mapfre


  • parcxerox  (03.11.22 03:43:49) 
yabancılar türkiyede sağlık sigortası yaptıramıyor. yalnızca yabancılara özel sağlık sigortası adı altında sadece acil müdahale vb. konuları kapsayan bir poliçe mevcut. tıpkı bizim yurt dışına çıkarken yaptırdığımız seyahat sağlık benzeri bir ürün. öyle bizim türkiyede yaptırdığımız özel sağlık, tamamlaycı sağlık gibi ayakta ve yatarak tedavileri vs. olan poliçeler değil. yabancı uyruklunun tc ya da geçici tc si yoksa sigorta yaptıramaz. türk sigorta şirketleri türk menfaattarları sigortalayabilir.
yabancılar için ülkemizde kesilen poliçelerde de en uygun primi türk nippon sigorta veriyor @taurina nın dediği gibi.

  • erty_ksk  (03.11.22 08:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.