[]

yargi'nin konusu ne?

basindan beri izliyorum. konusu yok di mi dizinin? :)

en basta bi kiz vardi. o kizi tamam ablasinin kankasi avukat oldurdu. ama karsiljksiz bi ask sebebiyle gelismis olaylar.

e bu kizin parasi pulu vardi, onu da gec arabasi vardi. bu kiz fuhus cetesinin elinde miydi, uyusturucu kuryesi miydi nerden geldi o araba falan.
sonra o konu kapandi. simdi baska katil cikti. hayir kanit gibi bi mantigi da yoktu dizinin. hani her bolum bi cinayet de islenmeyecek.
nereye gidiyor dizi sizce?

asil sorum su aslinda. hani oyuncular diyorlar ya senaryolari okuyoruz degerlendiriyoruz. bu ekip neyi degerlendirdi? boyle komiser rolu var, avukatlar var. karakterleriniz bunlar, hikayeye bakicaz artik falan mi diyorlar?
kacirdigim bi sey varsa alayim konu cevaplarinizi

 
Açıkçası diziyi ilk bikaç bölüm izleyip "bu ne ya, bundan bi cacık çıkmaz, ne varsa elin gavurunda var" diyerek izlemeyi bıraktım. Çünkü hemen işi " ay ılgaz ceylin çok tatlı kalp kalp kalp" eksenine çektiler. Tamam türk dizisidir olur elbet dedim. ama işte aşk soslu cinayetli dizi gibi görünüp aslında cinayet soslu aşk dizisi olduğunu anlayınca bıraktım. Bizden bu kadarı çıkıyor demek napalım. Ayrıca oyuncuların diğer oynadıkları diziler sanki neydi ki bunu kabul etmesinler
Edit: yazmayı unutmuşum. Cinayet falan hikaye dizinin konusu ılgaz ceylin aşkı bence geri kalan şey bunun sosu

  • yazdonumu  (01.11.22 19:08:20 ~ 19:09:50) 
Ikinci sezonda ekseninden kaydi gibi dizi.

Normalde tum sezona yayilan bir ana hikaye ve ustte yasanan kucuk olaylar olur ama ikinci sezonda kaliteli bir arka sokaklar olma yolunda ilerliyor.
  • brkylmz  (01.11.22 19:28:55) 
çoğu dizi genelde böyle oluyor başta wow wow wow naralarıyla sözde bir konsept yaratılıp ilgi çekip sonra normal moda giriyor, dedikleri gibi tam arka sokaklar modu oluyor yani.
bir ara da bi dizi vardı epey reklamını yapmışlardı işte elektrik gitse dünyada ne olur diye, iki bölüm sonra dizi "john bana kötü davranıyor" moduna girdi.

  • ckisc  (01.11.22 20:35:11) 
O arabayı Engin almıştı doğum günüydü sanırım. Kız da aç gözlü olduğu için bayıla bayıla aldı bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim :) bana göre gayet iyi başlamıştı, gerçekten katili merak ediyordum falan ilk sezon baslangıc bölümlerinde. Şu an polisiye gibi ilerliyor lakin her olayın merkezinde ceylin olması yordu. zaman geçirmek için izliyorum ama.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (01.11.22 21:18:02) 
Dizinin ana hikayesi başrol oyuncularının etrafında gelişiyor (aslında pek de gelişmiyor). Senaryo bu kişilerin deneyimlerine, dramlarına vs odaklanıyor. İşlenen suçların yan hikayeleri oluyor araba meselesi gibi ama o yan hikayelerin derinine inilmiyor hatta bazen senaryoya ekleyip "unuttukları" ufak detaylar oluyor. Güzel tarafı oyuncuların hepsi çok iyi ve dizi belgesel moduna girmeden adli süreçler hakkında seyirciyi bilgilendiriyor, zayıf tarafı karakterler gelişmiyor, kendini fazlaca tekrarlıyor, sık sık dramanın ayarını kaçırıyorlar.


  • mikro patlama  (02.11.22 00:23:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.