[]

Disarida wc'den cikarken gulumsemek

Bazi yerlerde boyle bir adet mi var? Erkek olarak bir mekandayken bunu gozlemledim. Ben iceri girerken cikan kadinlardan kimisi hafif bir gulumseyip geciyor. Ben cikarken de iceri giren kadin ise hafif bir gulumsemeyle geciyor (hepsi yapmiyor, kimisi yapiyor).

İlk defa boyle bir adet goruyorum. Bir de sadece bir mekanda gordum bu adeti nedense (oyle cok elit bir mekan da degil, zincir kahveci, istanbul'da).

Baska tanik olaniniz var mi? Yapaniniz var mi?

 
Ben hep görüyorum bunları. Hatta ben de yapıyorum. O gülümsemeyi görünce içeride ıkınarak hacet giderdiğini değil sadece elini yıkadığını hatta belki aynada şöyle bi kendine bakıp çıktığını zannediyor insan. Pozitif ya çünkü, utanacak bir şey yapmadı. Tuvalet kirlidir, koku vardır vs. "benimle hiç ilgisi yok" gülüşü o.


  • IncredibleMau  (01.11.22 16:25:36) 
Ama girerken de yapiyorlar. O da "utanma utanma, iceride ayip bir sey yapmadin, ben de yapmicam" gulusu mu? :)


  • hlot  (01.11.22 16:31:58) 
Bir insanla yüz yüze geldiğinizde gülümsemez misiniz? Nedeni bu işte. Bir dükkana girdiğinizde, çıkarken, kapıda biriyle karşılaşınca vs. Yani bu gülümsemek yalnızca selamlaşmak gibi.


  • zimbirik  (01.11.22 16:32:57) 
@zimbirik: yoo ben yapmiyorum, cunku yapani pek gormedim, tuhaf karsilanir diye yapmiyorum. E sokakta yururken de cok insanla gozgoze geliyorum ama kimse kimseye gulumsemiyor.


  • hlot  (01.11.22 16:34:29) 
Girerken olan gülüş normal bi gülüş işte. İnsanlar gülümseyebilir birbirlerine. Medeni olan budur zaten. Çok anlam aramamak lazım her şeyde.


  • IncredibleMau  (01.11.22 16:35:45) 
kafayı eğerek verilen selam gibi düşün insanlarla göz göze geliyorsun. az önce en savunmasız anlardan birindeydin ve o da kapıdaydı. daha ne kadar yakın olabilirsiniz? öyle bi gülümseme.


  • susannah delgado  (01.11.22 16:41:10) 
insanlar bence tuvaletteki değişik ışıklandırmayla aynaya bakınca kendini güzel/yakışıklı görüyor, o gazla ilk gördüğüne gülüyor.


  • Hallegadola  (01.11.22 16:44:42) 
Bir de erkekler bana gulumsemiyor :) acaba sadece karsi cinse gulunmesi gibi bir durum mu var? Kadinlar, kadinlara gulumsuyor mu peki?


  • hlot  (01.11.22 16:48:42) 
Dar, kısıtlı alanda karşılaştığım insana gülümserim. Tuvalet de bunlardan biri. Merdiven de olur asansör de olur. Sadece iki kişiysek selam verme ihtiyacı hissediyorum.


  • ruhen hastayim ben  (01.11.22 16:59:12) 
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (01.11.22 17:06:40) 
girişlerde,çıkışlarda, merdivenlerde, asansörde, restoranda vs cinsiyetlerden bağımsız olarak, tanımadığım insanlarla yüz yüze gelince selam vermek gibi gülümsüyorum ben de, refleks gibi düşün, kendi apartmanım içerisinde ise gülümsemeyle birlikte merhaba diyip geçiyorum.


  • hypathia  (01.11.22 17:20:11) 
Dar alanda kisa paslasmalar olarak düşün


  • abuzer  (01.11.22 17:52:32) 
Ben yapıyorum. Girerken de çıkarken de gülümserim birincisi diğer arkadaşların da dediği gibi göz göze geldiğim insanlara tebessüm etmek gibi bir alışkanlığım var, ikincisi beklerken kapıyı tıkladıysam rahatsız ettiğim için, çıkarken de beklettiğim için gülümser öyle geçerim.


  • dediysem dedim  (01.11.22 17:52:39) 
Mesela şehirler arası otobüsün koridorunda bir insan evladıyla denk geldin. Ya da uçakta. Biri birine yol verirken, ya da geçerken vs gülümsemiyor musun hiç? Yani onun gibi düşün. Ben genelde yaparım. Cinsiyet ayırt etmem. Güler yüzlü olmak, medeni olmak, selam vermek, dolmuştan inerken teşekkür etmek, iyi akşamlar dilemek falan hep aynı kategoride benim için.


  • zimbirik  (01.11.22 19:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.