[]

Aktif çalışma süreniz

Merhabalar. Günlük ortalama aktif çalışma süreniz nedir? Ben bir fabrikada kalite kontrol sorumlusu olarak çalışıyorum. İşim fabrikayı gezip üretimde hata olup olmadığına bakmak. Başka bir şey yapmıyorum. Dışarıdan bakan biri boş boş gezdiğimi düşünebilir. Günlük ortalama aktif çalışma sürem 1 saat diyebilirim. Sadece gezdiğim için yorgunluk oluyor. Sizde durum nasıl? Teşekkür ederim.




 
Şirkete bağlı ya. Hissemin olduğu bir startup ise "ortalama"sı 10 saat vardır.

Ama düz kurumsal şirketse 2-3 saat ancak. Zam dönemleri bi kasar 4-5 saate çıkarsın (o da toplantıyla falan baltalamıyorlarsa), sonra normale dönüş.

Bu arada senin "gezmen" de "aktif çalışma" bence. Yani işi yapmak için bi yerden bi yere yürümen gerekiyorsa o da iştir sonuçta. Verimini artırmak istiyorlarsa sana bi golf arabası versinler :)
  • plutongezegendegilmi  (31.10.22 20:02:01 ~ 20:15:05) 
projeye gore degisiyor ama ortalama olarak soylersem uc gun full gerisi yatis. yatislarda isle alakali olan ama vakitsizlikten yapilamayan seylerle ilgileniyorum. nadiren de kisisel projelerim icin kullaniyorum bu zamani

it
  • nibba  (31.10.22 21:06:23) 
Bankada çalışıyorum ve bugün ay sonuydu üstüne pzt gününe denk geldi. 7 saat aralıksız müşteri aldık. Normal günlerde de rahat 5 saat calışıyoruzdur. Gün sonunda kafa göz patlıyor.


  • dream  (31.10.22 21:45:24) 
IT/OT karışımı bir işle uğraşıyorum aktif çalışma sürem 3 saat kadar diyebilirim. (maillere cevap ver, proje iş takibi yapma, rutin evrak işleri, ıvır zıvır IT işleri, OT kısmı için rutin takip, izleme, planlama ve işletme işlemleri), kalan zamanda kendi ekstra işlerimle ilgileniyorum.

proje ve saha da yapım işleri olduğu zamanlarda (sene de 5-8 kez ) 8-10 saate kadar çıktığı oluyor.
  • sealth  (31.10.22 22:04:17 ~ 22:06:40) 
senelik ortalamam gunde aktif 3-4 saattir herhalde...
gunde 7.5 saat calisma zorunlulugum var, her saattin hesabini vermek zorundayim.

  • cooperr  (31.10.22 22:53:10) 
7 saat vardır. Akşam baktığım da oluyor.


  • sevilen progressive türkücü  (31.10.22 23:07:49 ~ 23:08:25) 
Çok değişiyor. Bugün duyuru’da fink attım ama kahvaltı ve öğle yemeği yemeden akşam 20.30’a kadar çalıştım. Ofisten çalışırken 8-5 yapıyorum, günün çoğunda çalışıyorum. Evden çalışırken mesai uzuyor, çalışma saati doğru orantılı olmasa da daha çok çalışıyorum. Ay ortası daha rahat ay sonu ve başı daha yoğun. Bilemedim. Uzun vadeli ortalamam yüksektir yine de.


  • gabe h coud  (31.10.22 23:50:29) 
3-4 saat toplanti, kalan 3-4 saat de is olarak geciyor benim. anlik bosluk olursa, yetistirmem gereken is filan yoksa sesimi asla cikarmiyorum.


  • taurina  (01.11.22 01:23:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.