[]

Savaş sonrası bilançosu

2 senedir arka arkaya çok kötü olaylar yaşadım. Sonucunda da fiziğim bozuldu, sağlığım bozuldu, kimsem kalmadı. Hala ümit var mı yoksa artık daha fazla rezil olmamak için şu açıkça belirtmek istemediğim şeyi yapmak daha mı mantıklı?

- Aşırı derecede saç dökülmesi, uzun ama yarıya inmiş saçlar,
- bozulmuş beslenme düzeni, fazladan alınmış 10 kilo,
- yağlı tuzlu beslenme yüzünden şişmiş surat
- Bundan bi önceki biten ilişki yüzünden o ilişkiye şahit olmuş herkesi silip arkadaşsız kalmak
- Bu ilişkiye arkadaşsız başlayıp bu da gidince iyice yalnız kalmalar.
- Son kalan 3 arkadaşın da bu ilişkide yaşadığım rezillikleri biliyorlar diye yüzlerine bakamamak
- Annemin bile yüzüne bakamamak
- Motivasyonu kaybetmek iki haftadır derse gitmiyorum, yıkanmıyorum.

 
  • seaman  (31.10.22 17:35:08) 
Lütfen yıkan. Liste içinde en acil o geldi şimdi benim gözüme.


  • kaptan maydanoz  (31.10.22 17:44:20) 
ümit var. aynı durumlardan geçtim, düzeldim. şahit olan arkadaşları sildim yenilerini edindim. sağlığımı kaybettim sağlığımı kazandım. kilo aldım kilo verdim. son kalan insanların yüzüne bakamadım sonra hepsiyle gece içmelere eğlenmelere gittim.

düzeliyor her şey sabredersen. kimse için değmez lafının klişe olmadığını anlıyorsun. bu gudibik yüzünden mi hasta olmuşum, yaşama sevincimi kaybetmişim diyecek hale geliyorsun. gülüyor geçiyorsun.

her şey düzeldikten sonra da o bakamadığın arkadaşların aradığında dışarı çıkmaya üşenip gitmiyorsun. annen aradığında sırf şu an çekemem diyerek açmıyorsun. her şey iyi gidiyorken tekrar kilo alıyorsun çünkü neden? her şey iyi gidiyor dedim ya, kendini salmanda sakınca yok. hayat tekrardan ibaret. bu tekrarlardan bazen keyif alırız bazen de almayız.
  • nolmus yani  (31.10.22 17:44:48) 
ayrıca kime rezil oluyormuşsun? kime neymiş? kendine rezil olursun en fazla, onun da çözümü "o şey" değil.


  • nolmus yani  (31.10.22 17:46:16) 
Gerçek savaş sandım. İlk önce yıkanın. Suya ördek atın arkasından da siz girin. Film izleyin. Hepsi bu Afgan'ın enkazı mı?


  • Kahvedesu  (31.10.22 17:47:43) 
her şey sizi sıkıyorsa bir hayır vardır. yaratıcınız belki de siz ona kavuşun diye size böyle acılar nasip etmiştir.

tüm bunlar hayır olabilir. nasıl ki metal yanınca parlarsa siz de ona yönelin ve acılarınızla parlayın.
  • konsomatrix  (31.10.22 22:50:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.