[]

Kombine Bilet

kırk yılın başında senelik izin yapalım dedik, galatasaray'ın kombine biletleri bitmiş. alisamiyen.net'te dakika/gün hesabı yapmışlar, bitmemesi gerekiyor demişler. nedir ne değildir bu? o kadar kombinenin bu sürede bitmesi normal mi? acaba yeniden çıkar mı? veya tamamını kombine satma şansı yok mu? dua etsek işe yarar mı? teşekkürler.




 
bence klube bir sorun bitmedi diye biliyorum ben..bugun satıs yoktu ama yarın devam edicekti


  • little miss sunshinee  (21.06.10 15:03:53) 
galatasaray.org'da kapalı üst ve eski açık kombineleri bitmiştir taraftarımıza teşekkür ederiz diye haber çıktı geçen hafta.


  • sotw  (21.06.10 15:13:48) 
evet onu da gördüm. numaralı ve kapalı alt satılıyor diye biliyorum. acaba onlar bitince yeniden kapalı üst ve eski açık çıkar mı? hadi onlar bitti diyelim, yeni açık çıkarsınlar o zaman.


  • sotw  (21.06.10 15:43:40) 
eski acık ve kapalı üst bittiyse bidaha cıkıcagını sanmıyorum acıkcası


  • little miss sunshinee  (21.06.10 15:54:47) 
ilk 3 gün feci bir yoğunluk oldu. arkadaşlarım 4-5 saat beklediklerinden bahsettiler, onlardan sonra sıra varmış hala. ben 4. gün yani perşembe günü gittim gayet rahattı hiçbir şey beklemeden aldım, görevliye sordum "eski açık 500 civarı kaldı, kapalı üst bitti" dedi. 3 günde bütün biletlerin biteceğini düşünmüyorum. gsmobile ya da gsbonus kampanyayla verirler önümüzdeki günlerde bence. ya da sponsorlar almıştır bir kısmını.. bir de şu var ama fiyatlar çok ucuzdu ve 1 kişi 3-4 tane almış da olabilir başkasının kimliği ile.


  • orange coffee  (21.06.10 16:01:45) 
zaten en büyük nedeni de fiyatının ucuz olması galiba :( 1 tane fener maçı denk gelse karaborsacı parasını çıkarır, diğer 15 maç yanına kâr kalır.


  • sotw  (21.06.10 16:17:08) 
@sotw: lanet olsun ki 3-4 farklı kimlikle alanların bir kısmı sırf derbi ve uefa maçları için alıyor zaten. kendim zararda olacağımı biliyorum ama o kadar istiyorum ki ilk yarı maçın kadıköyde olmasını. patlasın bir yerlerinde hepsinin..


  • orange coffee  (21.06.10 16:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.