[]

saç kısaltmak

kısa saç 6-7/10
uzun saç 7-8/10

uzatıyorum düzeltsin diye berbere gidiyorum, hafif kötü kesiyor, kendim düzeltmeye çalışıyorum, daha kötü oluyor
sonrasında 2-3 defa berbere gidiyorum yine olmuyor
en sonunda makineyle asker traşı yapıp rahatlıyorum
simetrik oluyor
uzaması 3 ay sürüyor
ilk haftalar toplum içinde huzursuz oluyorum, özgüven düşüyor, çirkin hissediyourm

ilk kesildiği haliyle bıraksam 1-2 haftada toparlar
ya da düzeltmeye ihtiyacı bile yokken berbere gidiyorum
kendim uğraşsam belki berberden iyi olcak

bunları genelde bir şeyi dert etmişken yapıyorum
ama dert ayrı saç ayrı niye böyle oluyor anlamıyorum
bu kadar

 
E hocam berberinizi değiştirin kötü kesiyorsa.


  • ruhen hastayim ben  (31.10.22 12:43:49) 
ahaha, aynısı :) daha Cumartesi kestirdim hatta. şey gibi yani şey gibi oldu :) böyle bir şey yok. 1 haftaya vay ne güzel diyeceğim kıvama geliyor. 10 güne cool, şahane oluyor. 3. hafta kabarmaya başlıyor, duştan sonra gözüme gelmeye başlayınca gidiyorum yine saçma salak kesip gönderiyor. berber sadakati diye bir şey var. başka türlü anlatılamaz bu konu.

bu sefer ama yetti. denemek amaçlı başka bir yere gideceğim bir sonrakine. kafanı eline alıp iyice düşünüp sana güzel bir model yapan yermiş burası. hem de yarısından ucuza. 250 veriyorum gittiğim yere, önerilen kuaför 90 liraymış.

az daha yazayım. geçen ay evlenmeden önce, bu kekonun ne yapacağını tahmin edip, evlilik tarihinden tam 12 gün önce saçımın nasıl olduğuna bakmadan gittim, tavuk gibi yoldu gönderdi :) ama düğün günü nefis bir saçım vardı. ben de anlamıyorum bu işleri artık. bir kere de adama gittim uzunluk olarak yarım santim kes abicim dedim, oturdum. kesti, kesti. düşen saçı aldım nereden baksan 2,5 cm. abi senin ayarını şey yapayım afedersin dedim. gülüyor. çok ünlü bir berber burası. ismi soyismiyle mağaza açan yerlerden. yarama bastın yemin ediyorum.
  • gabe h coud  (31.10.22 13:41:17) 
2-3 defa gittiğim semtteki farklı berberler :(


  • bir soru sorcam  (31.10.22 14:19:54) 
bende berber sadakati yok. anlatıyorum güzelce, fotoğraf da gösteriyorum (kendi fotoğrafım), aha böyle kes diyorum. beceremezse daha da gitmiyorum.

değiştir abi berberi. tane tane anlat. yapamazsan bi daha gelmem diye baştan belirt. adam sana hizmet veriyor. beğenmezsen söyle.
  • jelly bear  (31.10.22 15:00:22 ~ 15:00:58) 
berberden sonra berbatke gorunmeyen erkegi bir yerde gordum; caddebostanda sac mekan. ama almiyorlar es dost ayagi olunca anca. kesin berber degistirin. hepi topu bi kesiminiz var vallahi erkekler tiras olunca bakmaya utaniyorum DİK DİK OLUYO saclar. eski berberinden ardina bakmadan kacarak uzaklas


  • ala09  (31.10.22 15:09:55) 
hakkaten bugün alıcı gözle saç traşlarını inceledim
10 kişiden 6sı kötü kesilmiş
asimetrik
sinirbozucu
  • bir soru sorcam  (01.11.22 22:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.