[]

Akşamki mesajıma korkunç bir cevap geldi.

Burada kimi zaman gerçek değil denildi, kimi zaman yok ya gerçek değildir. Düştüğüm durum o kadar iğrençti ki gerçek olmamasını tüm kalbimle dilerdim. Ne yetiştiriliş şeklime ne de şahsıma hiçbir şekilde yakışmayan iğrenç bir bataklığa düştüm ve 1 saat önce kaçınılmaz son gerçekleşti, akşam attığım mesajlara korkunç bir cevapla cevabımı aldım. Bu tarz bir şey yaşamış olanlar bilirler battıkça batarsın, o umut hiç bitmez, gururunuz saygınlığınız yerin dibine girer, kendinizi bile tanıyamazsınız. Artık gelen o korkunç mesajdan sonra sürünerek yalvarsa dahi ben kabul etmem. Ya aileni öldürücez ya bu adamla olacaksın deseler birincisini seçerim.

Bu süreçte sıkıntımı paylaşabildiğim tek yer burasıydı, en acımasız dalga geçişler bile gülümsetiyordu çünkü canımı yakan asıl sorun çok daha büyüktü. İnanan inanmayan herkese bu süreçte yorumlarıyla yanımda oldukları için teşekkürler.

Kamu spotu olarak şunu söyleyebilirim, lütfen kimseye aşık taklidi yapmayın. Sonra karşıjızdakini aksine inandırmak çok zor oluyor.

 
Bana samimiyetle cevap verenlere bir açıklama borcum var. Hikaye sonuna kadar gerçek. Gerçek olmamasını çok isterdim ama gerçek.

İfşa olmamak için tabi ki bazı bilgileri değiştirerek verdim.
Onun fotosunu değil fikir vermesi açısından ona benzeyen yuvarlak yüzlü çekik gözlü başka birinin fotosunu koydum.
Ekinuzbay diye biri tabi ki yok aklıma nick gelmediği için rastgele isimleri birleştirip ekinuzbay yaptım.
Mensup olduğu yabancı ülkeyi değiştirdim.
Ama hikaye %100 gerçekti.
Akşam buraya paylaştığım ona gönderdiğim mesajlar gerçekti.
O mesajlara az önce verdiği korkunç cevap gerçekti.
Herşeyi paylaştım ama o cevabı paylaşamıyorum, işte buradan anlayın ne kadar acımasız bir cevap verdiğini.

Çok uzun bir süre odamdan çıkmayı, kimseyle görüşmeyi; kimseyle konuşmayı, buraya girmeyi düşünmüyorum.

Son zamanlarda intihar eden insanlara toplumun acımasızlaşması örneğin atla atla denilmesi bu fikirden de caydırıyor. Ben ölücem atla atla diyen arkamdan öldüm diye dalga geçen pislikleri ailem görücek benden sonra.

Keşke uyusak ve gözlerimizi açtığımızda başka birisi olarak uyansak. Ben başta ilgi prensesi yapılıp sonra acımasızca itilip kakılan; önce seviyormuş gibi davranılıp sonra acımasızca reddedilme cevapları yiyen bu kızı tanımıyorum. Ben bu kız olmak istemiyorum. Gözlerimi açsam ve bambaşka bir kimlikte bambaşka bir geçmiş ve aileyle sil baştan yeniden gelsem dünyaya.
  • ekinuzbay  (31.10.22 04:12:07) 
Kendine gel, koca evrende cümlenin noktasına takılmış gibi konuşmayı bırakın

bu söylediklerini ses kaydı alıp dinlermisin belki kulakların duymak istiyordur ne kadar saçma bir duruma takıldığına,

Bizim, aşı olurken kendini sıkan nesle değil, serbest ve akışına bırakan bireylere ihtiyacımız var.

sal abi sal
  • Gebeş kaplumbağası  (31.10.22 04:43:32 ~ 04:45:11) 
Geçmiş olsun atlatırsın merak etme bir zaman sonra gülüp geçeceksin bunlara ve sonra diyeceksin ki ulan adı neydi onun biraz düşündükten sonra hatırlayacaksın.

Şimdi zor geliyor gecmeyecekmis gibi geliyor ama ilerde çok saçma gelecek emin ol.
  • sassot  (31.10.22 06:37:06) 
Arayan Mevlasını da bulur belasını da. Hak etmiş o. Sen de önüne bak ''Hayat kısa kuşlar uçuyor''.


  • Kahvedesu  (31.10.22 09:00:42) 
ne cevabı verdi ekin merak ettim.

ya bak sorun şu, bu tür olayların lise, en geç üniversite zamanında bitmesi gerekiyor. ileri yaşta yaşandığı zaman senin düştüğün uçuruma dönüşüyor her şey.

ya şunu beyninde kabullenmen lazım. bunun çıkış noktası bu: hayat devam ediyor, gencim güzelim, daha kaç defa aşık olacağım seveceğim sevileceğim.

şu "Ya aileni öldürücez ya bu adamla olacaksın deseler birincisini seçerim." cümlesi var ya bu cümle tam liseli delilik cümlesi. ben de lisede platonik olduğum çocuk için bu cümleyi kurabilirdim. sonra ben de gerçekten tam bir inzivaya çekildim derslere verdim kendimi. benim hoşlaştığım çocuk bir de aşırıı çirkindi yani yüzüne bakılmazdı ama nesi o zaman iyi geldiyse hiç anlamadım. her neyse bu bilince cidden kimse aklnda olmayınca hayatın verdiği ferahlığın tadına varınca ulaştım. cidden kafa rahatlığı çok güzel bir şey. şimdi sen platonikmişsin ben karşılıklı bir şey yaşıyordum hiç deme çünkü karşılıklı değil, en başında evli adam.

bir de adamın durumu hayatı karakteri sana yakışıyor mu? bu ne kadar çirkin bir şey biliyorsun demi? sana metres kelimesinden başka bir kelime kullanılmayacak ortaya çıkarsa. bunu yedirebiliyor musun kendine?

özetle her şey bitecek geçecek ve gerçekten sevdiğin ve sevildiğin o ilişkiye kavuşacaksın. gerçekten kavuşuyorsun yani ben canlı örneğiyim. :)
  • Hallegadola  (31.10.22 09:17:49) 
Yanlış yazmadım. Verdiği korkunç cevap sonrası O adamdan o kadar soğudum ki artık onunla olmaktansa en değerli şeylerimi bile kaybetmeye razıyım demek istedim. O kadar soğudum yani o adamdan artık.


  • ekinuzbay  (31.10.22 09:29:03) 
Ya ben yine troll olmadığınızı farz edip cevap vereceğim.

Önceki duyurulardan birine, birini unutmanın en iyi yolu başka birine bağlanmaktır tarzında bir cevap vermiştiniz. Sakın ola böyle bir şeye kalkışmayın.

Böyle yaptığınız zaman "böyle yapan biri gibi davranırsınız." Karşınızdaki kişi içinizde eksik kalan bir şeyleri onunla kapatmaya çalıştığınızı, kendisinin sadece makul bir konu mankeni olduğunu hisseder. O ilişkiniz sürmez. Siz de zaten ilişki boyunca "bu da her an gidecek" korkusuyla yaşayıp her şeyi herkese zehir edersiniz. Nihayet o ilişki de bunlara dayanamayıp bittiğinde başka birine sarılırsınız ve sonuçta duygusal bir parazit olarak artık yeni birini kolayca bulamayacağınız yaşa kadar bu böyle devam eder. Sonunda ya yalnız kalırsınız ya da beğenmediğiniz birine razı olup mutsuz bir evlilik yaşarsınız.

Bu kişiyi tamamen kafanızdan atıp, tek başınıza hayatınızı yoluna koyuncaya kadar kimseye sarmayın. Ne zaman içiniz soğur da artık eskileri unutmak için bir şeyler yapma ihtiyacı hissetmemeye başlarsanız o zaman harekete geçin. Bu süreçte bir şey vadetmeden birileriyle konuşun, takılın vs. Ama sözler vermeyin ya da verilen sözleri kabul etmeyin.
  • akhenaten  (31.10.22 09:30:46 ~ 09:34:01) 
Onunla olmayı artık kesinlikle istemiyorum, ondan tiksinme derecesinde soğudum anlamında söyledim.


  • ekinuzbay  (31.10.22 09:31:21) 
ne yazdı korkunç cevap ekin onu demedin?


  • Hallegadola  (31.10.22 09:34:07) 
. Tanıştığımızda söylediği şeylerle taban tabana zıt şeyler yazmış ve bana ilgisini inkar etmiş. Kardeşimsin filan yazmış. Sanki 6 ay bana iltifat aşk sözleri gün boyu anlık selfieler aşk vaadleri yazmamış aramamış da ben kendi kendime yazışmışım gibi asılsız ithamlar vardı. 22 sayfa aşk mesajlaşmalarımızı sil, onları zaten kuzenim yazmıştı gibi saçmalıklar yazmış. (Onların ülkesinde kuzenim yazmış yalanı hala aktif olarak kullanılıyor) Muhtemelen ekran görüntüsünü eşine göstereceği için rol kasmış.

Ben ilk tanıştığımız günden beri onun soyadını kullanıyordum. Kendi aramızda romantik bir semboldü bu. 6 ay konuşma + 3 ay konuşmama şeklinde 9 aylık bir geçmişimiz vardı. Geçtiğimiz ay onu artık unutmak amacıyla onun soyadını silmiştim. Dün onun soyadını fonetik açıdan beğendiğim için soyismi geri ekledim. Bu da görmüş ve aniden beni engellemiş. Seni engelliyorum zaten benim kardeşimsin sana geçmişte yazdıklarımı kuzenim yazmış, ailemi ve çocuklarımı çok seviyorum gibi bir şeyler yazdı.

Ben de bunun üzerine "Ben de seni engelliyorum; o soyismi de kaldırmayacağım o soyisim senin tekelinde değil, biri neden seni engellediğimi sorarsa da gerçekleri anlatırım ve mesajları gösteririm hoşçakal" deyip engelledim.
  • ekinuzbay  (31.10.22 09:44:12) 
Beni soğutan sırf orada zaten aylardır var olan bir soyadı gördü diye ani bir şekilde beni engellemesi oldu. Beni uyarabilirdi, soyadı silmemi rica edebilirdi; beni silebilirdi ama o direkt engellemeyi seçti, bana karşı bu kadar ani ve kontrolsüzce hareket eden adamdan da soğudum.


  • ekinuzbay  (31.10.22 09:48:23) 
Odama kapanma sebebim onu sevmem değil. Ona karşı artık bir şey hissetmiyorum; dünyada kalan son kişi bile olsa onla olmam artık. Artık o benim için erkek değil cinsiyetsiz bir insan hükmünde.

Odamdan çıkmama sebebim hiçbir şeye gücümün kalmaması, tüm yaşama hevesimin gitmesi. Yüksek lisanstayım derslere gitmiycem bu hafta. Geçen dönem derslere bile onun çiçekler gönderip günlük motive etmesiyle odaklanmıştım.

Odamdan çıkmak istememe sebebim kaderimin bu kadar kötü olması. Bu, bu şekilde sonuçlanan 3. Olayımdı. 2020'den beri peşpeşe birbirinin aynı 3 kişi oldu böyle, bu üçüncüsüydü. Şu an dışarı çıkacak bir mecalim kalmadı. Blind perdelerim var kalın siyah, onları örttüm karanlıkta oturuyorum fener yakıyorum. 6 gündür saçlarımı yıkamadım. Şu an kullandığım fulsac diye yüksek doz bi ilaç var ama işe yaramıyor, sanırım başka bir ilaç kullanmam gerekiyor.
  • ekinuzbay  (31.10.22 09:54:51) 
Bana eski yazdıklarını kuzenim yazmış diyerek inkar etmesi; yoo sana o aşk sözlerimi açık kalan web whatsappımdan kuzenim yazmış ben eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum beni artık rahatsız etme gibi şeyler yazması, sahip olduklarını korumak için beni kuzenim yazmış gibi gülünç bir yalanla püskürtecek kadar önemsemediğini belli etmesi gibi şeylerdi mesajın içeriği uzun bir mesajdı. O mesajı bir kadın yazmış gibi okudum zira benim için artık bir kadın hükmünde.


  • ekinuzbay  (31.10.22 09:59:23) 
Akhenaten senin söylediklerin doğru. Son bir aydır adı tipi suratı mesleği ülkesi ırkı onun gibi olan ona benzer erkekleri eklemiştim, yerine yeni birini koyup onlardan biriyle devam edeyim diye. Dün gece ani bir kararla instagram hesaplarımı kapattım ve onlarla da konuşmayı kestim.


  • ekinuzbay  (31.10.22 10:10:00) 
Bu şekilde sonuçlanan üçüncü ilişki diyorsun. Evli biriyle aşk yaşayıp nasıl sonuçlanmasını bekliyordun ki?


  • elorelia  (31.10.22 10:50:12) 
@eloerila: bu hayatta karşılaştığım ilk evli insan.

Lütfen rica ediyorum beni evli erkeklerle ilişki yaşamaktan keyif alan krepeli saçlı azgın manyak bir tip www.imdb.com böyle bir tip olarak düşünmeyin. Bu duruma düşmenin yarattığı acı yüzünden şu an aynaya bile bakamıyorum. öncekiler hep bekardı.

Hayatta bir kere böyle bi şey oldu, onda da
1- adamla yakınlığım mesajlaşmak ve aynı masada oturmaktan ibaretti.
2- adam başta bana bekar olduğunu söyledi. Evli olduğunu itiraf ettiğinde ben çoktan aşık olmuştum. Belki "evliliğinde mutsuz olup boşanır ve biz evleniriz" mantığıyla beklemeyi düşündüm ama asla evli biriyle ilişkiye girmezdim ben, asla.
  • ekinuzbay  (31.10.22 14:27:56 ~ 14:31:24) 
Artık bitti' diyebilmen güzel.

Ama öyle karanlık bir odaya kapanarak, ilaçlardan medet umarak olmaz Ekin.

Kendini toparla. Bunu aşarım ben de. Bir tatile çık.
  • Mirket  (31.10.22 22:09:16) 
Bu adamın adı Tural olabilir mi?


  • marla is in my head  (31.10.22 23:06:56) 
karısına bunu yapan birinden ne bekliyorsun? ilişkisi kötü gidiyor diye bırakacağını, duygusal bir çıkmazda olduğunu falan mı sandın sahiden?

senin memenin silikonunu soran adamın senden beklentisi ne olabilir?

daha önce sevgilisi olan biriyle aynı durumda kalmıştım ki asla yakıştıramadım kendime, bir anda iletişimi kopardım ve gittim. yaşadığın durumu anlıyorum ve seni yargıladığımı düşünme.

hayata küsme, dünyada güzel insanlar var hala. hayat bitmiş değil, tanımak gereken bu dünyanın hala onların hatrına döndüğüne inanabileceğin insanlarla tanışabilirsin, tanışacaksın. geçmiş olsun, acını yaşamak da hakkın.
  • dnzdnz  (01.11.22 13:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.