[]

range rover evoque

Selam herkese, suv almayı düşünüyorum range rover evoque'u gözüme kestirdim aramızda daha önce kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirse süper olur




 
garantisi olmayacaksa sanayide güvenilir bir ustan olsun yedek parça temini zaman alabiliyor.


  • basond  (30.10.22 22:41:06) 
YouTube da küçük burjuvazi de son videolarda eren isimli xengin arkadaşları alıyor o bölümü seyredin alacaksanız hiç yoktan yapay bir anlatım yok bi fikir verir


  • Gebeş kaplumbağası  (30.10.22 23:49:38) 
2013 yilinda bayi'den yeni Range Rover sport aldim. Bu linktekinin aynisi:

dubicars.com

20 bin kusur kilometre kullandiktan sonra motor isigi yandi. Bir iki parca degistirdiler sorun cozulmedi. Arac eski kamyonlar gibi titreyerek calisiyordu. Motoru degisti. Yeni motor bir ay sonra misfire uyarisi verdi. Onunda bujileriyle, silindiriyle, head gasketiyle, yagmur yaginca yanan resticted performance isigiyla ugrastim.

Benim Range Rover tecrubem cok kotuydu. Sabah head gasketi yaptirdim, oglen fan bozuldu, fana baktirmaya giderken motor cok isindigi icin 3 numarali silindir misfire hatasi verdi.

Bir asiret agasinin ogluna satip kurtuldum.

Araci almaya karar verirsen mutlaka en uzun garanti suresi ne ise o paketi satin al. Garanti suresi dolmus ikinci el arac alma. Su videoya bir goz atmani tavsiye ediyorum:

www.youtube.com
  • thetruenorthstrongandfree  (31.10.22 02:45:24) 
Benim tecrubem de çok sorunlu olmuştu :')


  • abuzer  (31.10.22 05:41:30) 
marka olarak sikintili araclar uretiyor, ne zaman ne cikartacagi belli olmaz.
mutce sikintisi yoksa, ikinci ucuncu arac olarak dusunulebilir. ama gun asiri kullanmaya gelecek arac degil bence, bas agritir.

  • cooperr  (31.10.22 06:50:58) 
Range rover için iki tane alın biri sanayideyken diğeriyle gezersiniz gibi bir laf vardır. Benim çok yakın arkadaşım almıştı ondaki evoque değildi ancak aracın kendisi kadar masraf yapıp bayaa bir zararına sattığını biliyorum şimdi yanından geçmez.


  • mirty  (31.10.22 08:23:19) 
Benim de cok yakin arkadasim almisti cidden sanayiden cikamadi. En sonunda birine satti kurtuldu. Onu gorunce insanlarin dediklerinim abarti olmadigini anladim.


  • oscar  (31.10.22 09:22:36) 
range rover alımı 2ye ayrılır. aracı 0 alıp derdini tasasını düşünmeyecek ekonomiye sahip olmak. 2. seçenek ise 2.el alıp tadına bakayım demek. range rover motor araç uyumu düşük olan sıkıntılı bir araç. yani zaten 0 alacak olsanız gelip buraya bu başlığı açmazsınız diye düşünüyorum.


  • mikahakkinen  (31.10.22 09:44:42) 
2022 alacaksaniz ben de dusunuyordum, baya arastirma yaptim ama o fiyatlara mercedes eqc var, bana o taraf daha mantikli geliyor. eski model alacaksaniz sikintilar cikabilir yedek parca vs pahali diye biliyorum


  • monicapp  (31.10.22 10:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.