[]

hobi amaçlı sunta kesimi için hangi alet?

hobi amaçlı sunta kesimi için en sessiz ve en tozsuz (tabi mümkünse) makine(?) ya da alet(?) tercihi hangisi olur?

kenarlarda pürüz bırakmayacak, profesyonel bir sonuç da istiyorum.


 
ne kadar büyüklükte sunta keseceksiniz? dekupaj tarzı bir testere mi daire testere mi? evde mi atölyede mi kullanılacak? elektrikli mi, havalı mı akülü mü? bütçeniz ne kadar?

daha böyle 15 tane soru sorabilirim.
  • lancelot du lac  (30.10.22 14:50:16) 
Duz cizgi sekline ve buyuk ve orta boyutta sunta kesimi yapacaksaniz elektrikli/sarj edilebilen daire testere isinizi gorur fakat tozsuz ve sessiz daire testere yok.

Daha kucuk ve oval vs. sekilde kesim yapacaksaniz elektrikli dekupaj testere uygun olur ama yine sessiz ve tozsuz olmaz.

Profesyonel sonuc istiyorsaniz kaliteli testere bicagi secmelisiniz.
  • thetruenorthstrongandfree  (30.10.22 16:01:49) 
En az toz ve en az ses çıkaran makine Dekupaj testere +1 Ama düzgün bir kesim yapmak çok zor, daha çok eğri ve yamuk hatlar için ideal.

En düz ve en güçlü kesim daire testere +1 Ama çok toz ve çok ses yapar, kullanması tehlikelidir.

Kenarda pürüz istemiyosanız ve profesyonel bir sonuç isteniyorsa kaliteli bir daire testere lazım, hatta düz kesim için klavuzlu bir alet olmalı.
  • John Bloor  (31.10.22 10:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.