[]

redditteki avatarımı nasıl satabilirim? (nft - kripto bilenler)

daha önce kriptoyla hiç uğraşmadım ve almadım. reddit cüzdanımdan metamaske aktardım avatarı. polygon mainnet ağında duruyor sanırım? opensea.io'da görebiliyorum.

sorun şu ki satabilmek için matic'e ihtiyacım var. metamask üstünden almak için min 400 lira diyor. yeni olduğum bi şeye bu kadar para vermek istemiyorum. coinbaseten istediğin kadar küçük alıp gönderebilirsin dediler redditte. coinbase hesabı açtım 10liralık matic aldım. eth ağında olması lazım, hangi ağda olduğuna dikkat edin diyor ve ağ değiştirmeme de izin vermiyor devre dışıymış şu anda. ve gönderim ücreti de göndereceğim miktarın iki katı.

bilenler tavsiye verebilir mi en rahat nasıl yaparım da şu aktardığım avatarı elimden çıkarırım?

dipnot: free faucetlerin hiçbiri artık çalışmıyor.

 
hocam çok pardon ama neden biri sizin reddit avatarınızı almak istesin ki?

eth mainnetteyse önce bir metamask açın. sonra binance'ten (10 matic minimum olmalı galiba, 1 matic 1 dolara yakın) ethereum ağı üzerinden metamask adresinize matic yollayın.

borsalardan öyle 2 liraya alayım yollayayım gibi bir durum söz konusu değil. belli bir sınır var. bir token-coin yollayacaksanız önce hangi ağda ne kadar ücrete gönderiliyor ve minimum gönderim miktarı ne kadar bunu kontrol etmelisiniz. 10 liralık matic'i muhtemelen hiçbir yere yollayamazsınız.

ethereum ağında işlem yapmak pahalıdır ayrıca. öyle 3-5 dolarlık işlemler için uğraşmaya değmez. bence eliizdeki nft'nin değerinden emin değilseniz boşa uğraşmayın
  • yedigimiztavuk  (29.10.22 14:07:44 ~ 14:09:31) 
@yedigimiztavuk

teşekkür ederim bilgiler için. bir hayırsever 0.15 matic yolladı da listeleyebildim. 0.01 ethden gidiyor görünüyor, ben biraz daha yüksek koydum. avatarım çok özel değil, nft olaylarını merak ediyordum ona bi giriş oldu en azından.
  • curious mind  (29.10.22 14:26:23) 
Aklınızda olsun öyle 1 2 dolarlık işlemler için Kucoin kullanın, diğer borsalar min. tutar uyguluyor ama Kucoinde bu yok. Kyc de yok ayrıca.


  • uvcray  (29.10.22 15:50:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.