[]

B-SUV uzmanlarından, tecrübelilerden destekkkkkkkkkk

Merhaba arklar, aşağıdaki seçeneklerin çoğu benzer fiyatta, otomatik ve sıfıra yakındır. Yorumlarla yardımcı olursanız sevinirim.

Seat Arona 1.0 turbo beslemeli 110hp, style pk
Hyundai Bayon 1.4 atmosferik 100 hp, elite pk
Kia stonic 1.4 atmosferik 100hp cool pk
Opel crossland 1.2 Turbo 130 HP edition pk.
Tşklr.

 
bayon stonic motordan elendi.

seat da opel de iyidir.
  • jelly bear  (28.10.22 23:54:26) 
opel crossland 1.5 dizel 2020 modelini kullanıyorum. memnunum. almadaki en büyük sebep iç hacminni genişliğiydi. 1.83 boyum var oturduğumda tavan ile başım arasında 1 karış mesafe kalıyor oysa peugoeut 2008 ile seat arona'ya bindiğimde başım tavana sürtünecek kadar yakın kaldı. opel'in tek sıkıntısı ön konsolu muadillerine göre biraz eski. dijital panel yok.

kia ile hyundai modellerini bilmiyorum.
  • eleutheiros  (29.10.22 00:13:57) 
Bayon ve Stonic maalesef motordan elendi. +1 @jelly bear

Crossland yakışıklı değil ama sempatik, lakin kötü bir huyu var, çok içiyor ve yakıt ekonomisi konusunda sınıfta kalıyor. Oysa Arona öyle mi? Tipiyle de, gönlünün (iç hacminin) genişliğiyle de, cömertliğiyle de (yakıt tasarrufu) listenin kazananı oluyor.
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (29.10.22 00:14:36) 
1.0 tsi çok iyi bir motor. eğer aracı beğendiysen arona diyorum ben de.


  • roket adam  (29.10.22 12:28:53) 
bayonu düşünme bile motor ve kalite kötü. kia stonic bayon aynı zaten. opel ve arona arasında kalsam arona alırım. vw grup suv piyasasını ele geçiriyor. skoda kamiq seat arona alınır. ford puma opel mokka. bunlarda alınır ama en kralı troc.


  • mikahakkinen  (29.10.22 14:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.