[]

omuz ağrıtan mouse kullanımı için nasıl bir çözüm?

masa, sandalyemden yüksek olduğum için kolumu, dirseğimi dayadığım yerden sonra yukarıya kaldırmam gerekiyor, bu da omuz ağrısı yapıyor. mouse'u bazen dizime alınca rahatlıyorum ama bu da geçici bir çözüm tabii.

şu çözüm olur mu sizce: www.amazon.com.tr

yoksa, klavye ile mouse'u masanın altına koyacak bir çözüm mü bulmam lazım?

 
Saçma bi çözüm bence


  • birmilyonunvarmi  (27.10.22 21:15:30) 
el ve parmak atelleri var.
bir de touchpad kullanmak daha iyi bir çözüm olabilir.

  • jimjim  (27.10.22 21:49:17) 
Bütçe sıkıntısı yoksa kol ayarlı sandalye alsanız daha iyi olur.

Masanın boyutu, dik oturduğunuzda dirseğinizin yüksekliğinde olmalı. Yukarıda kalıyorsa zaten masada sıkıntı var onu da değiştirebilirsiniz. Çünkü o aparatı taksanız da yine kolunuz aynı seviyede kalkacak. tek fark destek olmuş olması.

Belki işe yarayabilir.. ama yaradığını anlamak için sandalyenin kol dayama yerine bir minder falan koyun deneyin. Ya da yanınıza idareten masa yüksekliğinde bir şey çekin kolunuzu onun üstüne koyun. Eğer rahat ederseniz o aparattan alın. Yok edemezseniz sorun masanın yüksekliği veya sandalyenin alçaklığı demektir.
  • ananiyimioguz  (27.10.22 22:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.