[]

Biriyle aranızda sorun olduğunda nasıl davranıyorsunuz?

Mesela iyi bir arkadaşınız belki de sevgilinizden bozuştunuz. Artık görüşmeme kararı aldınız çünkü size iyi gelmiyor.

Bu durumda aynı ortamda olduğunuzda filan nasıl davranıyorsunuz?

Bir de mesela alışkanlıklardan mıdır nedir garip bir his oluyor böyle onu kaybetmişim ama kaybetmemem gerekiyormuş gibi bilmiyorum tarif edemedim. Bu his geçiyor mu zamanla?

Birine nasıl tavır alıyorsunuz mesela ?

 
* Bu durumda aynı ortamda olduğunuzda filan nasıl davranıyorsunuz?
görmezden duymazdan geliyorum.

* Bir de mesela alışkanlıklardan mıdır nedir garip bir his oluyor böyle onu kaybetmişim ama kaybetmemem gerekiyormuş gibi bilmiyorum tarif edemedim. Bu his geçiyor mu zamanla?

akışına bırakmak en iyisi. artı eksik yanları zamanla ortaya çıkıyor. çıkan sonucu siz tartacaksınız iyi midir kötü müdür diye.

* Birine nasıl tavır alıyorsunuz mesela ?
tavır mıdır bilmem. iletişimi kesiyorum.
  • phonex  (27.10.22 15:41:16) 
Bu his zamanla geciyor ama bu karari aldiysaniz eminim daha iyi oluyor. hayatimdan cikardigim sadece bir kisiye karsi hissettim bunu, normalde eksikligini hissetmem "toksik" kisileri. arada hatirlayip huzunlenebiliyorum ama hepsi bu. keske hayatimda olsa demiyorum. siz de bu dusuncedeyseniz o surec cok hizli geciyor. keske olsa diyeceginizi sanmiyorum

ayni ortamdayken gormezden geliyorum eger konusup gorusmeme karari aldiysak. max merhabalasma olur onu normal karsilarim ama ben merhabayi da kesiyorum
  • ala09  (27.10.22 15:41:51) 
Garip histen kastınız eğer içinizi sıkan birşeyse evet. Ben böyle kesin karar adığımda kötü oluyorum. Karşıdaki kişi o da görmezden gelince daha kötü oluyorum. Bu yüzden kafama kesin karar olarak kodlamadan, yavaş yavaş iletişimi azaltıyorum. İşin içinde aynı ortam koşulu var çünkü. Size yaptığı takılmaları diğerlerine yaptığı olunca daha da garip hissediyorum. En büyük hata direk iletişimi kesmek galiba. merhaba falan bunları kesmemek lazım o konuşursa dahil olmak en iyisi. Karşı taraf bunu hissederse işi inada bindiriyor çünkü.


  • sakince  (27.10.22 16:27:40) 
2. sorunuzu tam deneyimleyemedim çünkü o tarz hisse kapıldığım kişiler ile ortamım hiç aynı olmadı.

Ama genel olarak kolay kolay insanlara tavır alan veya küsen birisi olmamama rağmen, birisiyle öyle bir şey yaşarsam görmezden geliyorum.

Yokmuş gibi davranıyorum. Bir iletişim gerekirse de sanki hayatımda hiç olmayan bir insanla konuşuyormuşum gibi davranıyorum.
  • ananiyimioguz  (27.10.22 18:32:37) 
her zaman iletişim yoluyla çözmeye çalışırım. trip atmak, surat asmak iki taraf içinde çok çirkin.


  • thor44  (27.10.22 21:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.