[]

İsyerinde ya da arkadas ortaminda kutlanan doğumgününü

Seven ve bu kutlama kendisi icin yapildiginda mutlu olan var mi? Burada bu organizasyondan sikayet edildigine epey sahit oldum ama onaylayan pek kimseyi görmedim. Arkiler ben diyorum ki acaba hicbirimiz sevmiyoruz ama aciklayamiyor muyuz? Ben acikladim cevreme gerci de..
Herkes sevinmis gibi mi yapiyor? Gelin bunu netlestirelim ve artik bu olaya bir son verelim



 
hiç kimsenin doğum günü hiçbir şekilde kutlanmasa çok memnun olurdum ya. Kendim dahil. Neyse ki şu an çalıştığım şirkette herkes doğum günlerinde ölü taklidi yapıyor.


  • alaimisema  (27.10.22 13:17:22) 
benim bir arkadaşım senelerdir doğum gününü kendi organize ediyor. mekandan davet edilecek kişilere kadar kendisi karar veriyor. hoşlanan, seven vardır muhakkak.


  • coldegezenkutupayisi  (27.10.22 13:25:04) 
Geçenlerde bununla ilgili soru sormuştum. 1 senelik doğum günü kutlama silsilesini tamamlamıştık, yeni zinciri başlatmamak için direniyordum. Fakat olmadı, tekrar başlattılar. Her ay sürpriz olmayan sürprizlerle kutlamalar yapılacak yine. Kendi doğum günümde 1 hafta izin alıp yok olucam. içim şişiyor bu enstantaneden. ofistekileri sevmiyor da değilim, ama pek seviyor da değilim. nötrüm. herkes kendi kendine takılsın bi süre (10 yıl falan), özleşelim istiyorum.


  • summer timetable  (27.10.22 13:29:56) 
Offf kesinlikle haklısın. Nefret ediyorum ben de kurumsal doğumgünlerinden.


  • roket adam  (27.10.22 13:39:53) 
ben karşıyım bu olaya. genelde kutlattırmam doğum günümü.

ki doğum günlerim benim için en önemli gündür ama samimiyetsiz pasta kesmeli doğum günlerinden nefret ederim katılmam da.
  • Hallegadola  (27.10.22 14:51:12) 
iş yerinde doğum günü kutlaması hemen hemen eşittir; www.youtube.com


  • onemoremile  (27.10.22 16:26:21) 
pastaların pahalı olması dışında sorun yok


  • bir soru sorcam  (27.10.22 16:45:04) 
Benimki olmasa daha iyi olur. Herkes bi garip hallere giriyor. Başka arkadaşların doğum günü kutlansın. 2 çatal da olsa pasta yemek iyi geliyor. Minik de mola veriyoruz, sosyalleşiyoruz. Ne kötülüğü olabilir, mis.


  • gabe h coud  (27.10.22 17:19:34) 
Şu an çalıştığım yerde böyle bir olay yok ama olduğu yerlerde gayet seviyordum ben valla.

Arkadaş ortamındakini daha çok seviyorum.

Sevgiliyle kutlayınca ayrıca seviyorum.

Aileyle kutlamak da başka türlü güzel.

Ben genelde kutlamaları seviyorum. Sevgililer günü olur, yeniyıl olur, birisi çıkıp organize ederse yerli malı haftası bile kutlarım.

İş yerinde formaliteden yapılıyor böyle şeyler ama olsun, ben kendi kendime havaya giriyorum.
  • akhenaten  (27.10.22 20:05:56) 
Ben de sevmiyorum ama ofistekiler pasta yemeğe bahane olduğu için seviyorlar.


  • peki madem  (28.10.22 11:49:19) 
Gereksiz buluyorum ama itiraz da etmiyorum. Bu yılki doğumgünüm rejim dönemine denk geldiği için istemedim.


  • d max  (28.10.22 11:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.