[]

deri pantolon ustune deri bi ust ceket, gomlek giyilir mi?

kadinlar icin? yav cok guzel durdu ama asiri keko mu yoksa tarz mi arada kaldim




 
ya ben kot pantolon üstüne kot ceket, deri pantolon üzerine deri ceket sevemiyorum açıkçası.
ama illa keko olduğu anlamına da gelmez, şık da olabilir yani.
tarz meselesi biraz.
  • blatta hiberna  (26.10.22 21:21:45) 
Kabataş'a gideceksen üstündekini çıkarman gerekebilir. Biraz süper kahraman kostümü gibi olmamış mı o kadar deri? Görmeden bilemeyiz gerçi yakışabilir de Trinity, Black Widow vs. özentisi gibi de durabilir.


  • nawar  (26.10.22 21:22:47) 
deri pantolon ve gömleğin seksi durması ile varoş durması arasında çok ince bir çizgi var. giyenlerin %99’una yakışmıyor bence.


  • roket adam  (26.10.22 21:23:19) 
Güzel durup durmadığını anlamak için bir ifşa alırız hocam. Bence deri pantolonlar yasaklanmalı.


  • ruhen hastayim ben  (26.10.22 21:44:06) 
O kadar deri pişik yapar rahat olmaz


  • coldegezenkutupayisi  (26.10.22 22:02:08) 
teması olan bir etkinliğe gidiyorsanız neden olmasın? deri pantolona karar verdiyseniz bence üstünü hiç düşünmeyin. Efor harcamanıza gerek yok. Deri pantolonu kurtarabilme şansınız yok zaten. (dişlerim gıcırdadı, gırç gırç ses geliyor kulağıma)

inş bir de kahverengi falan değildir.

gerçi kendinizi beğenmişsiniz aslında hakkını da yemeyelim. Olmuştur yahu olmasa ne olacak. çok şık durmuş hatta. iyi eğlenceler.
  • sparkle kiddle  (26.10.22 22:24:43) 
Gecen bir kizda gordum deri havus pantul ustu beyaz tişört harikaydi.


  • Kahvedesu  (26.10.22 22:26:15) 
Catwoman gibi bir fizik varsa deri pantolon kadında aşırı derecede seksi duruyor. Yolda deri pantolonlu/takımlı bir kadın görürsem dönüp bir daha bakarım. Seksi bir görüntü isteniyorsa ve üzerinize iyi oturuyorsa giyilebilir.


  • msb  (27.10.22 09:48:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.