[]

Kilimler ve robot süpürge

İki kedili ev temizliğiyle baş edemeyip robot süpürge bakıyorum da bizim evde hep kilim kullanıyoruz kaydırmaz taban olmayan pamuklulardan. Makine bunlarda da çalılır mı sorunsuz deneyimi olan var mı?




 
çalışır ama robot süpürge kullanımı zahmetli, onun yerine kaliteli dikey süpürge daha işlevsel.


  • nuisance  (26.10.22 12:01:48) 
Calisiyor, mop pro var bende, bazen uclarini filan katliyor ama sorun cikarmiyor.


  • mor oje  (26.10.22 12:08:14) 
@nuisance doğrudur ama belim de sorunlu hocam temizlik sonrası ağrı oluyor. Robot ile onu da azaltmış olurum dedim


  • rebecca  (26.10.22 12:09:39) 
maalesef yardımcı olamayıp boş yapmaya geldim. duyuru başlığından çok güzel fantastik iç anadolu soslu dizi olmaz mı? -iş yerim o kadar bunaltıcı bi yer ki lütfen boşumu mazur görünüz-


  • yeter ki tak denilmesin perdeleeer  (26.10.22 12:10:04) 
Kilimin ucunda püsküller varsa dolanır, püskül yoksa sorun yok.


  • kobuzchu kiz  (26.10.22 12:16:59) 
Çıkamaz gibi geliyor bana.
Bizde kilim yok ama ince denebilecek halılar var, onlara çıkarken bazen zorlanıyor. Halı hafif olduğu için ittiriyor halıyı, katlanıyor. Çıkamıyor.
Bir süre sonra başka bir tarafından çıkıveriyor.
Roborock S5 Max.

Yakınlarda bir arkadaşınızda robot süpürge varsa bence kilimi alıp ona gidin bir deneyin. Vereceğiniz paranın tamamı çöpe gitmiş olmasın sonra.
Ya da kilimleri kaldırmayı şimdiden göze alın.
  • michael_knight  (26.10.22 12:19:35) 
bizim robot süpürge halının birinin iplerinden bir tanesini kenar fırçasına ya da orta fırçasına doluyor. herşey olabilir ama robot süpürge al mutlaka


  • hoot  (26.10.22 12:52:40) 
bende roborock s5 max var, kilimleri süpüremiyor. ben de kilimleri çamaşır makinasına atıyorum, süpürmeden önce de topluyorum. hatta o yüzden evde yokken çalıştırmıyorum. belki halının altına yapışkanlı bantlar, kaydırmazlık bantları falan bişeyler var, onlardan yapıştırırsanız halı hareket etmez, robot süpürge de takılmaz ama ben idare ettiği için uğraşmadım onunla.


  • sirkelimon  (26.10.22 13:23:00) 
cok guclu birsey alirsan kilimleri mahfeder. arkadasa almistik. her temizlikten sonra topak topak iplik cikiyordu.


  • buenosdias  (26.10.22 14:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.