[]

Şu filmleri yasal şekilde nereden izleyebilirim?

Harry Potter (8 filmin tamamı)
Batman (Nolan üçlemesi)
Spider Man (Tobey Maguire'nin oynadığı üçleme)
Cehennem Melekleri (3 filmin tamamı)
Hızlı ve Öfkeli (98675 filmin tamamı :D)
Zor Ölüm (tüm filmler)

Blu Tv ve Netflix sitelerinde hangi içeriklerin olduğunu gösteren bir liste göremedim, çok bariz olan bir şeyi soruyorsam kusura bakmayın.

 
Sitelerinde tek tek aramayı denediniz mi?

Edit: Yuh be, Blu TV - Netflix - Prime Video sitelerinde film arama yapılacak bir alan yok. Siteye girince sadece oturum aç veya abone ol gibi şeyler var.

Ya bir bakayım aradığım film var mı? Varsa olurum belki abone!

Google araması yapınca resmi olarak yayın hakkına sahip olan yerleri gösteriyor ilk sırada.

Mesela Harry Potter aratınca izlenebilecke yer olarak Netflix çıktı.

Zor ölüm 4 arattım mesela, Disney+ çıktı izlenebilecek yer olarak.

Tek tek hepsine bakmanız lazım herhalde.
  • John Bloor  (25.10.22 15:04:17 ~ 15:19:14) 
letterboxd'de her filmin sayfasına bakarsanız hangi platformlardan izleyebileceğinizi filmin afişinin sol alt kısmında gösteriyor.


  • coldegezenkutupayisi  (25.10.22 15:14:00) 
Hızlı ve Öfkeli serisi Prime'da mevcut.


  • heritage  (25.10.22 15:22:49) 
justwatch sitesi de iyi bir kaynaktır.


  • lazpalle  (25.10.22 15:46:18) 
Netflix' de Harry Potter ve Batman vardi sanırım.


  • drako  (25.10.22 16:04:08) 
justwatch'a uye olup kullandiginiz platformlari isaretleyin; daha sonra arama yaptiginizda sizin kullandiginiz platformlarda var mi gorebilirsiniz. orn: www.justwatch.com benim gordugum su anda tek eksigi beinconnect'in listelerinde yer almamasi onu da eklemeleri icin geribildirimde bulundum.


  • tahtakafa  (25.10.22 16:51:24) 
Harry Potter, Batman ve Die Hard serileri iTunes’da var. İster satın alır, ister kiralarsınız. Tümü 4K diye biliyorum.


  • phoarbix  (25.10.22 17:27:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.