[]

disco elysium hakkında bir takım sorular

yeni başladım oyuna. merak ettiğim bazı şeyler oldu. bi şeyler yaptıkça konuştukça sürekli yeni görev geliyor, 1 görev tamamlamaya uğraşırken 10 tane yeni görev geliyor. şu an sürünüe bereket aktif görevim var odağımı kaybetmiş gibi hissediyorum. bu konuda ne yapmalı sizce normal mi böyle olması takılmadan yapabildiğini yaparak ilerlemek mi lazım?

bir de haritada nereye gideceğimi bilemedim. şu an ilk uyanılan otelin oradayım orada 5 saat falan geçirdim sağa da genişliyor sola da genişliyor gibi harita (henüz haritam olmadığından tam bakamıyorum duruma). bu da takılmaması gereken bir şey mi rastgele seç bir yönü ve milletle konuş mu dersiniz yoksa bir tavsiye var mı?


 
ben geze geze bitirdim oyunu. dediğin gibi. bir iki yerde takılıp bakmak zorunda kalmıştım onun dışında sürekli bir şeyler çıkıyor karşına adım adım çözüyorsun oyunu


  • argent dawn  (25.10.22 16:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.