[]

35m2 bir iş yeri tasarımı için iç mimar masrafımız ne kadar tutar?

Uçuk kaçık bir şey istemiyoruz sadece bilen bir kişi gözüyle kullanımı ve estetiği kısıtlı bir bütçe ile yukarıda tutmaya çalışalım dedik.

2 badana yapalım kafamıza göre masa dolap koyalım, kafamıza göre bölelim istemedim yani bunun mutlaka bir teknik yaklaşımı vardır. Giriş, hareket alanları, bekleme yeri, ışıklandırma, ambiyans ve renkler bakımından.


 
iç mimarın kendi alacağı para çok değildir. ama çoğu iç mimar, kaliteli malzemelerle iş yapar ve sonuç olarak da toplamda daha pahalıya gelir.


  • co2s2  (25.10.22 10:42:03) 
Malzeme hariç sordum aslında. Sadece danışmanlık olarak. Çizim, yönlendirme, fikir açısından destek lazım. 3D modellemeye de gerek yok.

Bu şekilde hizmet verildiğinde hangi fiyat aralığı makuldür 5-10, 10-20? gibi.. Çünkü bu bölgede uçuyor olabilirler fiyatta. Gelmeye gerek olmadığı için uzaktan herhangi birine de yaptırabiliriz. Sadece genel türkiye piyasasını merak ediyorum.
  • ananiyimioguz  (25.10.22 12:53:43) 
Serbest piyasa maalesef her meslekte olduğu gibi iç mimarlıkta da yasanıyor, mesaj attım size


  • blackgirl00  (25.10.22 18:02:38) 
www.tasarlayolla.com
online hizmet veriyorlar, ben eve yeni eşyalar alırken yardım almıştım çok memnun kaldım. ücretleri de çok uçuk değildi bir bakın derim

  • wendyangelamoiradarling  (25.10.22 18:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.