[]

Güntekin Onay Ne Kadar Maaş Alıyordur?

Soru bu kadar.




 
200bin ay.


  • nuisance  (24.10.22 14:44:15) 
televizyonun bordrosunda maaşlı çalışıyorsa aylık 80-90 brüt


  • gabe h coud  (24.10.22 14:54:25) 
250-300 bin en az. Brut 80 bine calismazdim ben guntekin onay olsam.


  • baldur2  (24.10.22 14:58:56) 
"Bitir demediniz mi lan" dedikten sonra 20bin+sodexo+full İstanbul kart veriyolardır.


  • Gebeş kaplumbağası  (24.10.22 15:03:18) 
arkadaşlar, sektörde yönetici olarak çalışmış olmasam tamam haklısınız diyeceğim de, o kadar gelen her bilgiyle default dalga geçme eğilimindesiniz ki, doğru bilgi gelince bile farkına varamıyorsunuz.

sektörde bu iş tahmin edeceğiniz üzere 2 şekilde yapılır: maaşla ve serbest çalışan olarak makbuz veya faturayla. (ya da producer altında bir şirketle tv anlaşmasıyla, her zaman olan bir şey değil)

tv'de gördüğünüz insanların çok büyük kısmı maaşla çalışır ve maaşlar beyaz yaka yönetici maaşı kadardır. fazlası değil. yan hakları olur. takım elbise vs gelir. kendi monetize ettiği durumları olur, reklam vs geliri olabilir ama maaş dediyseniz budur.

maaşla değil serbest çalışansanız makbuz kesersiniz, fatura kesersiniz ama oyuncu/producer gibi bir konumda olmalısınız. bazı çok bilinen yarışma programı sunucuları makbuz keser. çünkü bu kişiler bir çok projede çalışır. kanallar üstüdür. tercih edilen sinema oyuncusudur, vs. ama böyle bir durumda altı ay sonra unutulursanız, e ssk, emekli maaşı diye ağlar durursunuz. risklidir. bunun içindir ki, 80-90 süresiz sözleşmeli maaş, aylık 400k sm makbuzundan iyidir.

dalga geçiyorsunuz ama maaşla çalışıyorsa, tvlerin büyük kısmında yemekhane var, eğer o da yoksa ticket da alıyordur :)

bu arada, maaşı şimdi çalıştığım yeri düşünüp, bir tık fazla yazmış olabilirim. benim çalıştığım yerde güntekin gibi kişiler, beyaz yaka departman yöneticisinden (direktör) az ama müdürden fazla maaş alıyorlardı.
  • gabe h coud  (24.10.22 15:52:34 ~ 16:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.