[]

Sevgiliyi arzulamama başlayınca ne yapmalı?

Merhabalar. Bir süredir sevgilimi arzulamama gibi bir durumum gelişmiş durumda. Onu seviyorum, fiziksel anlamda da çok beğendiğim, çok hoşuma giden bir kadın.. Ama bunlara rağmen bu son dönemlerde kendisine dair çok isteksizim. Bu isteksizlik de sertleşme sorunları yaşatıyor bana.

Böyle bir durum baş gösterdiğinde ne yapmalı peki? Konuşarak belli bir süre (x gün/x hafta) malum aksiyonlara ara mı vermeli? Ne önerirsiniz?


 
Seksi canlandıracak bazı senaryolar düşünebilirsiniz.
Farklı ortamlar denenebilir, biraz BDSM sosu olabilir, bin türlü oyuncak var onları deneyebilirsiniz.

  • pispinti  (24.10.22 13:58:01) 
sadece yengeye mi kalkmıyor abi? belki genel bir problem vardır cinsel isteğiniz azalmıştır.


  • coldegezenkutupayisi  (24.10.22 14:12:22) 
reddit te deadbedrooms vs bir sürü bununla ilgili subreddit var tartışmalar ve öneriler de oldukça besleyici bence, oralara da bir bakın


  • freebird5406_2  (24.10.22 14:12:32) 
@coldegezenkutupayisi Genel gidişatta değişim yok gibi, kendi kendime el temaslarımda anında reaksiyon.


  • burnley  (24.10.22 14:16:01) 
o zaman bir süre manuel takılın da sanki genel bir isteksizlikmiş gibi davranın. ne bileyim psikolojik falan deyin. geçer belki.

partnere, maşallah kerata millete şakır şakır ama sana gelince dut yemiş bülbüle dönüyor demek sorunlara yol açabilir kanaatindeyim.
  • coldegezenkutupayisi  (24.10.22 14:20:31) 
Hep olumsuz yazıyor gibi hissediyorum ama başka zamanlarda her şey normalken partnerinize karşı bir değişim varsa sevginiz azalmış/bitmiş olabilir. İnsan sevişmek için sevmeye ihtiyaç duymaz ama sevdiğin bir insana karşı arzun azaldıysa sevgiyi bir yoklamak lazım, mutlaka azalmıştır.


  • ruhen hastayim ben  (24.10.22 17:13:24) 
@ruhen hastayim ben, "Sevgi" konusunda herhangi bir problemim yok diyebilirim. Seviyorum ve samimiyetle sevildiğimi de görüyorum, hissediyorum.

Sevgi ve arzulamak, çok iç içe şeyler değil bence. Öncesinde hayatımda daha çok kısa süreli ilişkilere alışık bir erkek olduğum için, şu an bu dönemde bu tip bir tıkanma yaşamaktayım. Bir de kendisi libidosu çok yüksek ve hep isteyen bir kadın, bu dönemde ona karşılık verememek de psikolojimi ayrı bir zorluyor, kafamda tatsız tatsız şeyler kurup duruyorum. Bu durumun üzerimde bu şekilde psikolojik bir tesiri de oluyor yani.
  • burnley  (24.10.22 19:51:54 ~ 20:05:38) 
Özellikle uzun ve sevginin yoğun olduğu ilişkilerde şehvet / arzu azalması çok normal. Partnere daha çok bağlanıp, daha iyi tanıdığında, daha da önemsemeye başladığında şefkat artarken, onun tersi olan da şehvet azalabiliyor. Bu durumun da sevgisizlikle alakası yok genellikle.

pispini ve freebird5406_2 +1 dedikten sonra bu tür durumlarda erkek kısmının mastürbasyondan uzaklaşması gerekiyor (kadın olsaydı da daha çok mastürbasyon denirdi). İkincisi yapabildiğiniz ölçütte özlem ve sürpriz konularını artırmayı deneyin. Birbirinizi bir müddet çıplak görmeyin mesela ya da gittiğiniz bir ortamda kulaktan kucağa seksi şeyler söyleyin.

Konuşma kısmına da gelince genellikle bu tür bir durum normal olsa da "artık beni sevmiyor musun yani?" sorusuna bağlanabilir. Kendi aksiyonlarınızı alır, içine de biraz baharat eklerseniz çözülebilir.
  • charbiel  (25.10.22 09:06:43) 
kız arkadaşınız üzerinize çok mu geliyor? sürekli mesaj atarak, ilgi isteyerek, arayarak?
bunla ilgili farkında olmadan bir bunalma durumu olmuş olabilir.

diğer konularda ona ilginiz nasıl?
mesela onu arayıp sormanız, mesaj atmanız, aynı evde vakit geçiriyorsanız sohbetiniz filan da azaldıysa olay sevginin bitmesi olabilir.
  • ekinuzbay  (25.10.22 11:08:43) 
Cinselliğinize biraz renk katın. Daha değişik şeyler deneyin. Tekrardan aradaki heyecanı yakalamaya çalışın derim.


  • drako  (25.10.22 16:03:45) 
Hep aynı yerde takılmak bu işin sebebi olabiliyor. Sürekli senin evin/onun evi... çok sıkıcı. Bir noktadan sonra ev sahibi olan taraf amaaan yine dağıldı ortalık diyerek bu işe yanaşmamaya, üff şimdi kıyafetleri kim çıkaracak yine tüm düzen bozulacak diye üşenmeye başlayabiliyor.
Aynı şehirde de olsanız otele gidin, bağır çağır dağıt şeklinde bir deşarj yaşayın.
Bu çekici gelmiyorsa senin yalnız kalmaya, özlemeye ihtiyacın var.

Ek olarak, sürekli ondan talep gelmesi, sürekli onun istemesi, senin istemene adım atmana fırsat bile vermemesi seni soğutmuş olabilir.
  • megalomaniac  (26.10.22 12:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.