Giriş
(6)

üst kat komşum bir manyak

ihlibedi
Üst kat komşum gecesi gündüzü farketmezksizin gürültü yapmaya devam ediyor. Tüm ikazlarıma rağmen de katlanmak zorunda olduğumu söyleyerek, sinir sistemimde kalıcı hasarlara neden oluyor.Eve bir vuvuzela alsam çözüm olur mu?Üst kattakinden daha fazla gürültü çıkaracak tekniklere ihtiyacım var.
Üst kat komşum gecesi gündüzü farketmezksizin gürültü yapmaya devam ediyor. Tüm ikazlarıma rağmen de katlanmak zorunda olduğumu söyleyerek, sinir sistemimde kalıcı hasarlara neden oluyor.Eve bir vuvuzela alsam çözüm olur mu?

Üst kattakinden daha fazla gürültü çıkaracak tekniklere ihtiyacım var.
0
ihlibedi
(21.06.10)
gidin kavga edin bence, çirkeflik yapın. gürültü yaptığı bir zamanda polis de çağırabilirsiniz. suç teşkil ediyor komşunuzun yaptığı.
0
schatten krieger
(21.06.10)
düzenli olarak polisi arayın, uğraşmayın. sizde çözümünüzü sağlacak birimleri devreye sokun bi nevi taşeron kullanın, daha verimli olacaktır.
0
icemanr
(21.06.10)
gece 12den önce polis bir şey yapamıyor galiba.
0
sarper361
(21.06.10)
(bkz: alo 176 gürültü hattı)

işe yarar belki.
0
fenerliyim ama feneri delgado
(21.06.10)
geceyattıktan sonra kalofer borusuna düzensiz yavas yavas surekli vurun.yalnız alt ust ne varsa etkiler..
0
nimrod
(21.06.10)
bir ups ve sağlam bir ses sistemi edinip arife günü açıp bayram boyu tatile gidin. dönüşte kapatın.

daha yapmıyor.
0
babil baligi
(21.06.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.