[]

Kendi işini kurmak tecrübe/beyin fırtınası

Selamun aleykm, İstanbul'da işlek bir cadde uzerinde dukkan kiralayıp, erkek tarz giyim işine girmek istiyoruz mağaza müdürü arkadaşımla ortak. Çevresi var bu konuda ve işten anlıyor, ben de daha önce bu sektörde çalıştım okul zamanı. Daha önce bu tür girişim yapan arkadaşların tavsiyelerini memnuniyetle dinlerim. Kiralama konusu veya ürün tedariği ve müşteri memnuniyeti anlamında nasil yol izlenir? Teşekkürler.




 
Yıllardır işlek caddelerde başka sektörde mağazacılık yapan biriyim. Altın kural vitrinin geniş olsun, dükkan girişi duzayak olsun,cadde yeme içme değil alışveriş ağırlıklı cadde olsun, ürün çizgisi net olsun. Tabi aklı başında kimseye tekstili tavsiye etmem ama illa ki giyim yapacaksanız kiradan dekordan ışıktan kismayin


  • deer hunter  (23.10.22 20:02:26) 
istanbul'da piyasa nasıl bilmiyorum ama ortalama kalitede, ortalama düşük/orta bütçeli müşteriye satış yapmayı düşünüyorsanız onda biraz zorlanabilirsiniz, avm'lerin açılmasından sonra benzer ayardaki konfeksiyon mağazalarının işleri bozuldu.

kalburüstü, elit bir semtte, nispeten yüksek bütçeli müşteriye, butik tarzda kaliteli, premium ürünler satacaksanız biraz daha şansınız yüksek.

yıllardır (1960'lardan beri) ankara'nın zamanında en bilinen, en çok iş yapan erkek/kadın hazır giyim mağazalarının mali müşavirliğini yapan bir mali müşavirlik ofisiyiz. avm'lerin açılması ile birlikte dükkanların hepsi kapandı. çalıştığımız iki tane kaldı, onlar da zar zor çeviriyorlar dükkanları.
  • kibritsuyu  (24.10.22 19:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.