[]

Airfryer tavsiye

Merhaba. Bir süredir airfryer almak için araştırma yapıyorum. iki tür grup var birinci grup gereksiz olduğunu düşünüyor. İkinci grup mutlaka alınması taraftarı.
Kullanıyorsanız artı eksilerini yazar mısınız?
Mesela elektrik tüketimi nasıl? Ne kadar fark ediyor? Elinizde olan marka modelin iç hacmi ve pişirme performansı nasıl? İyi ki almışım mı diyorsunuz yoksa olmasa da olur mu?
Birde lütfen marka model olarak cevaplar mısınız?

 
Cosori 5,5 için cevaplarsam almasam da olurmuş diyorum. Ağırlıklı patates yapıyorum.


  • Amaranta ursula  (23.10.22 19:04:34 ~ 19:05:40) 
Philips airfryer xl var bende. Patates ve tavuğu güzel yapıyor, sadece bunlar için kullanıyorum. Belki ileride muffin falan da yaparım. Evde düzgün bir fırın olsaydı çok da gerekli bulmazdım. Ben 100 euroya aldım.


  • marla is in my head  (23.10.22 19:54:51) 
philips xxl. tek yaşıyorum, en büyük artısı 1-2 kişi için tüm bir öğünü çıkarabilecek kapasitede pratik bir ürün olması. iyi ki almışım diyorum. elektriği analiz etmedim ancak çok fark etmeyecektir.

gerekliliği sizin beslenme alışkanlığınıza bağlı biraz. airfryer'lar fırın ve tava/ızgara yemeklerini yapmayı pratikleştiriyor. eğer sizin olmazsa olmazınız tencere yemekleriyse, airfryer sizin için gereksiz olacaktır. ben genelde et, tavuk, balık, köfte, patates gibi şeyler yemeyi tercih ettiğim için mantıklı oluyor.
  • sanal uyku  (23.10.22 22:35:55) 
Şuana kadar ev için aldığım en güzel alet diyebilirim. Philips xxl almıştım 6 ay falan olmuştur. O kadar çok şey için kullanıyoruz ki özellikle yağsız köfte patates tavuk vs pişirmek çok güzel.


  • murty  (24.10.22 00:07:37) 
Philips'in essential olanı var çok memnunum. Elektrik pek fark etmiyor ayda bikaç kez fırın açardım artık kullanmıyorum onla dengeleniyor olabilir. Tek olduğum için hazne yetiyor, rezistans temizliği ile ilgili soru işaretleri var kafamda onu da uzun vadede görcez üzecek mi.


  • rebecca  (24.10.22 00:19:14) 
birinci grup (ben bu gruptayım) tencerecilerdir bence.

tüketim alışkanlığınıza ve kişi sayınıza bağlı. biz 3 kişiyiz biri 2.5 yaşında çocuk. yağda kızartma ürünleri, tavuk ve nişasta tüketmemeye gayret ediyoruz.

örn: tavuğu 2-3 ayda bir yeriz. patates kızartması da keza öyle belki fast food, köfte falan yaparsak onun yanına arada. buradan çok sağlıklı ve salata ağırlıklı vs. besleniyoruz demek istemiyorum.

haftada 1 bakliyat (kuru, nohut, mercimek ya da barbunya) çakarız yanına pilav 2 gün yeriz. sonra bir taze fasulye yaparız yanına makarna 2 gün yeriz. bazen bunlardan artar onları yeriz. yeri gelir et çakarız. yeri gelir ıspanak pazı kereviz takılırız. patlıcanı, köfteyi severiz.

yoğurt yapıyor diye pompalamaya başladılar ona da gülüyorum. yoğurt yapmak dünyanın en kolay işlerinden biri.

fırını börek, çörek, kek, balık ya da kalan yemekleri beşamel ile değerlendirmek adına çalıştırıyoruz sadece.

-birinci grup bu yüzden haklı.
-ikinci grup bence kendine göre tencere yemeği yapmadığı için haklı. (belki vakit, belki beceri)

biz tencereci olduğumuz için gereksiz gördük özetle.

imza: evinde kapilatizmin dayatması bir başka ürün robot süpürge olan, teknoloji kovalayan erkek bir vatandaş.
  • bisorumvargaliba  (24.10.22 01:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.