[]

ucuz saç ekimi ve pahalı saç ekimi arasındaki fark nedir?

geçen akon geldi türkiye'de saç ektirdi 7.5k dolara yaptırmış işi. 5bin liraya falan da yapılıyor sanırım, 2k dolar, 10bin lira gibi rakamlar da duydum. merak ediyorum rakamlar arasındaki ciddi fark nelerden kaynaklı. işçilik mi esas mevzu, kullanılan metot değişiyor da bazı metotlar daha maliyetli ondan mı, yoksa metot aynı ama daha iyi bir aletle yapıyor biri diğeri daha dandik ondan mı, pr başarısından yani doktorun adının duyulmasından mı (bunun etkisi olabilir ama hiçbir zaman tek başına sebep olduğunu sanmıyorum) veya aklıma gelmeyen başka bir durum mu var? tek birinden kaynaklı değilse de yüzde vererek cevaplarsanız sevinirim (%80 metot %20 işçilik gibi örneğin)




 
metot zaten aynı klinikte bile fiyatı değiştiriyor (DHI veya FUE).

Ekip çok önemli. O gördüğün isimler doktorlar şekli (ön çizgi) belirliyor, kaç adet nereden alınacak bunu belirliyor (ki bunlar doğal durması için aşırı önemli) sonrasını 4-5-6 kişilik ekip yapıyor. Bunlar her gün bu işi yapıyor ama yine de hangi kökler nereye ne yönde ekilmeli, hangi aralıkta olmalı, dışarıda ne kadar süre bekletilmeli vs. bu tür detaylar işin kalitesini belirliyor. Bu kişilere ne kadar maaş verildiği de eminim güzel bir etkendir burada.

Tabii sonuç olarak genetik faktörü yine var, o bölgedeki kan akışı, yediğin içtiğin şeyler vücudundaki mineraller vs. yine sonucu etkiler. Ama iyi doktor bu planlamaları iyi yapıp ekibiyle başarılı şekilde uygulatır. Aynı yere gidip aynı kişilere işlemi yaptırıp biri memnun kalan öbürü çok kalmayan kişiler de var.

Kimi doktor/uzman 10 bin liraya yaparken kiminin greft başına euro alması tamamen ünlülük. Zira bize lirayla yapan kişilerin bazıları yurtdışından gelenlere euro fiyat veriyor.
  • nhk ni youkosu  (23.10.22 00:11:50 ~ 00:13:24) 
çok büyük oranını markaya isme veriyorsun. 3-4 sene önce normal ucuza diş kliniğinde çalışan arkadaşım bugün istanbulda çok lüks ve pahalı yerde çalışıyor. her şey tamamen aynı diyor ama şu an ki yerin sahibi olan dişçi instagramda sağda solda çok popüler. haliyle 400 liralık falan dolguya 1200 istiyoruz diyordu değişen bişey yok. çok ucuza yerler illaki iyi değildir ama belirli bir standart üstündeki her yerde iyi bir ilgilenmeyle iyi sonuçlar alınır. 7,5k$ çok abartıymış


  • avatar is back  (23.10.22 00:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.