[]

Yanlış mı yaptım gerçekten? (Yatırım sorusu)

Kiptaş İzmit’te evler yaptı. Kuradan bana da çıkmıştı. Nerdeyse borcu bitmek üzere olan; 3+1 dublex, orman manzaralı bir ev.
Ev bana 370 bin liraya mal oldu. Proje geçen sene başlamıştı.
Şimdi sahibinden, ilanlara bakmıyorum; 1.5 milyona filan fiyat biçiyorlar. Satıyorlar mı bilmiyorum.
Ben evi cidden çok sevdim. Ev için eşyalar almaya da başladım.
Çevremde bazı arkadaşlar var. Yurtdışında olduğum için ve ara ara izinlerde eve gideceğim için bana satmamın, daha iyi yerlerde(izmitin daha güzel yerlerinde) başka evler bakmamın daha mantıklı olduğunu, biraz alayvari; neden böyle bir şey yapmadığımın şaşkınlığını duyuyorlar.
Benim aklıma zerre yatırım amacı olarak gelmedi bu ev.
O yüzden de ortalama üstü eşyalar almaya başladım.
Düşüncem yanlış mı? Satmalı mıydım?
Ev aşağıdaki linktekinin aynısı. Yalnız benim evin önü tamamen açık.

KİPTAŞ ÇINAR EVLERİ DUBLEKS DAİRE İlan No: 1058031672

 
Sorunuz anlaşılmıyor. Yatırım için aldınız mı, almadınız mı? İzmitliyim, bu ev dağın başında. Yatırım için kötü ama 370 bin bedava. Gerçekten 1 milyon veriyorlarsa çok kâr edersiniz. Tatilden ne anladığınıza bağlı. Doğallık istiyorsanız satmayın.


  • dissendium  (22.10.22 23:40:35) 
ne güzel, canın nasıl istiyorsa döşe tabii. zaten yatırım için düşünmedim demişsin. sevdiysen gerisini boşver ki iyi de bir yatırım olmuş zaten.


  • roket adam  (23.10.22 01:08:40) 
Satmayın. Ben olsam satmazdım.


  • Amaranta ursula  (23.10.22 01:21:25) 
İnsan nerede mutluysa orada Yaşar

Çok da takılmamak lazım denilenlere
  • gurur  (23.10.22 01:32:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.