[]

en iyi sagopa kajmer sarkisi?

Sb




 
Tek bir tane seçmek zor...
"İstisnalar Kaideyi Bozmaz" diyorum.

  • hayalhayal  (22.10.22 21:09:04) 
en iyisini seçmek çok zor bence. ama en iyiler bpg albümünde.


  • candide  (22.10.22 21:52:21) 
Gölge haramileri ve cümle mühendisi arasında kalırım, cümle mühendisi'ni seçerim.


  • etna  (22.10.22 21:56:40) 
Baytar


  • olaylar olaylar  (22.10.22 22:06:14) 
pek rap dinleyicisi değilim, sagopa kajmer denilince ilk aklıma gelen şarkı:
www.youtube.com

  • late viper  (22.10.22 22:11:34) 
bpg+1
ne yazsam bilemedim korsavasci, karabiber duasi, ugurla bahtiyarlari, maskeli balo, iskeletler diyari efsane bence. Sonrasi bende yok zaten, biz mi buyuduk ne oldu malum yas aldikca rap tutkusu azaliyor, yeni sarkilar da hic sarmiyor sanki. Bi de rapci dedigin muhalif olur bu Amerikan r&b cilerden beter cikti, suya sabuna dokunmuyor cubbeliyle resmi falan da vardi orda hepten bitti zaten gozumde ama eski ergenlik gunlerinin hatrina dinlerim, adam elimizde buyudu, silahsiz kuvvet gunlerini bilirim adamin.
Edit: Asil bu efsanedir ya www.youtube.com
  • speedy  (22.10.22 22:17:02 ~ 22:29:46) 
Eski şarkıları güzeldi , bir tane seçmek zor
Benim hayatım , terapi , aylak bakkal, kolaysa anlat

  • kararsızataletfilozofu  (22.10.22 23:02:27) 
En iyisini seçmek her ne kadar zor olsa da Karikatür Komedya en iyilerinden birisi.

En iyi feat'ı da 2001.
  • Başkalaşım  (22.10.22 23:45:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.