[]

Arı yutup ölmek

Eşim anlattı is yerindeki birinin eşi plajda birasina giren ariyi farketmemis içmiş. Yarim saat sonra yere yığılmış ve hayatını kaybetmiş. Böyle bir şey olabilir mi? Ölümün sebebi nedir?




 
mideye skıntısız ulaşsa ölmezdi muhtemelen mideye giderken boğaz tarafına bir yere iğnesini sokmuştur. boğazı şişip nefes almakta zorlandıysa etrafında da ilk yardım konusunda bilgisiz insalar varsa yere yığıldı direkt sanmışlardır. bence en olası şekil bu


  • HasanK  (22.10.22 16:00:08) 
Gözünle göremesiğin virüs öldürebiliyorsa arı neden öldüremesin, ama mesele buna inanmak, bir insan öleceğine inanıyorsa ölür zaten nasıl çok korkup kanın çekilmesi gibi direnen ve inanan kaybetmez, kendini psikolojik olarak salmaman lazım, beyin inanırsa vücut ölmez.


  • Gebeş kaplumbağası  (22.10.22 16:00:55) 
Annem bundan bir kac yil once bal yerken bir anda nefes alamamaya basladi. Yuzu korkunc derecede sismisti ve acile nasil gittigimizi hatirlamiyorum. Doktorlar diline saplanmis ari ignesi buldular ve cimbizla cekip aldilar. Dili o kadar sismisti ki nefes borusu kapanmak uzereydi. O gun bugundur bal petegi asla tuketmeden direkt sivi bal yiyoruz. Yani zor ihtimaller bir araya gelip oldurebilir, evet.


  • ikuseku  (22.10.22 16:11:32) 
Boğazına bir kesik atıp, o kesikten içeri birkaç santimlik bir hortum soksalar ve 112 yi arasalar, ölmezdi.
Yazık olmuş adama. Cehaletten gitmiş.

Eşek arılarının dil boğaz ve enseden sokmaları ölümle sonuçlanabilir.
  • Mirket  (22.10.22 16:39:07) 
Bu olayı biliyorum, arkadaşımdı, yurtdışında başına geldi adamın.
Ölüm sebebi tam boğazdan sokulduğu için alerjik reaksiyon ve müdahale süresi olmamasıydı

  • kisa  (22.10.22 17:08:28) 
Bazı insanların vücudu değişik. Bizim köyde bir adam varmış arılara karşı alerjisi varmış adamın arı soksa hastanelik oluyormuş ama akrep soksa birşey olmuyormuş adama


  • komando kani var bende  (22.10.22 19:06:38) 
hikayenin benzeri komsumuza oldu ama yasiyor, kutu kolanin icine ari girmis, dilini sokmus.


  • durgunfoton  (22.10.22 21:34:27) 
Boğazına kaçmasa da ölebilirdi, bazı insanların arı sokmasına karşı alerjisi var. Onun için ilk defa arı sokan birinin koştura koştura en yakın sağlık ocağına, eczaneye, hastaneye gitmesi yerinde olur.

Şakaya gelmeyen işler. Büyük ihtimalle bir şey olmaz, ama olunca da işte görüyorsunuz.
  • akhenaten  (22.10.22 22:45:56) 
Zamanında billur tuz un sahibi de bu şekilde vefat etmişti diye hatırlıyorum. Teknede olduğu için karaya yetiştirememişlerdi.


  • physcos physcos  (23.10.22 11:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.