[]

Yüz yüze yürüyüp mesajlarıma cevap vermiyor

Yan yanayken sürekli muhabbeti o açmaya çalışıyor bazen bunalıp yanından kaçıyorum o derece darlıyor. Sanalda ise tam tersi mesajlarıma ya da story yanıtlarıma o mesafeli cevap veriyor/görüldü atıyor. Var mıdır bunun bir sebebi yoksa seninle mi uğraşıcağım diyip iletişim kesilmeli miyim?




 
Bazı insanlar sanalda bildiginiz asosyalligin dibi. Gerçek hayatın tam zıttı. Benim mesela çok geniş bir sosyal ortamım çevrem var fakat sosyal medya hesabım hiç yok. Eve girdigimde telefonu çekmeceye koyar hiç ilgilenmem bile. Muhtemelen arkadaşınız da böyle. Gördügüm kadarıyla oldukça uyumsuz bir ikilisiniz. Uzatmaya gerek yok. İletişimi kesin gitsin


  • limonlu eksi  (21.10.22 23:19:49) 
En tehlikeli tür. Mesajları kaydediyor, o yüzden mesafeli.

Muhtemelen evli ya da sevgilisi var. Sizinle sadece takılmak için yürüyor. Bunu fark ettiğinizde sevgilisine her şeyi anlatmayın diye size mesaj üzerinden delil bırakmamaya çalışıyor.

Bu reelde samimi mesajda mesafeli olan tipler ekseriyetle problemli tiplerdir. Genelde geçmişte skandalları olmuştur, o sebeple aşırı dikkatli mesajlaşırlar.
Siz ilişkisi olduğunu fark ederseniz size "Yooo senle sadece arkadaştık, sen kafanda hayal kurmuşsun" diyecek.
Sevgilisine de "aşkım ceann deas bana iftira atıyor, bak mesajlaşmalarımıza kıza hep mesafeli yazdım o bana asıldı" diyecek.

Ayrıca mesajlarınızı ekran görüntüsü alıp başkalarına gösteriyor olabilir. Bu yüzden bilerek soğuk cevap kurguluyor olabilir. Her şekilde tehlikeli tür.

Benim yakın arkadaşlarımda şahit olduğum örneklerin hepsi bu şekildeydi.
  • ekinuzbay  (21.10.22 23:37:22 ~ 22.10.22 09:08:19) 
Uzaklaş


  • thatisthedoctor  (22.10.22 00:06:11) 
halihazırda ilişkisi olabilir.


  • zgrydn  (22.10.22 01:27:26) 
İlişkisi vardır


  • Hallegadola  (22.10.22 08:44:25) 
İnstagram hesabı olup aktif kullanmayabilir, arada girip bakıp çıkıyordur vs. Ancak tarif ettiğiniz kadar hevesli birinin whatsapp'tan görüldü atması falan çok saçma. Normalde kullanmıyor olsa dahi sizin mesajlarınıza o hevesle dönüş yapması beklenirdi, olağanı bu.

İlişkisi olabilme ihtimali var, farklı farklı gün ve zamanlarda telefon etmeyi deneyin. Eğer telefonları açmazsa size nasıl geri dönüş yapacak buna bakın. Şüphe uyandırıyorsa bir sebebi vardır.

Bir de sizin yanınızdayken kendisine gelen aramalara ve mesajlara cevap verip vermediğine bakın. Yine sizin yanınızdayken sosyal medyasını kontrol edip etmediğine bakın. Konuşmalar sırasında "instagram grubunda muhabbeti geçmişti" falan gibi şeyler anlatıp anlatmadığına dikkat edin.

Bunların hepsi birbirini tamamlıyorsa gerçekten altında bir şey vardır. Ya da sadece size karşı ilgisi yoktur. Her türlü de boşverin gitsin.
  • akhenaten  (22.10.22 09:26:59) 
Konuşmalar sırasında "instagram grubunda muhabbeti geçmişti" falan gibi şeyler anlatıp anlatmadığına dikkat edin.

ben duyuru sahibi değilim ama bunu anlamadım, bunu açıklar mısınız, işe yarar bir bilgiyse bunu da kullanalım.
  • ekinuzbay  (22.10.22 09:43:42) 
Anladığım kadarıyla instagramdaki aktifliğini anlamak için dikkat etmek gerekiyor. Böyle bir cümle kuruyorsa instagramda aktif ama sana cevap vermiyor.


  • ceann deas  (22.10.22 13:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.