[]

amerika'dan iphone getirme - Yardım

Selam,

Amerika'dan 2 tane iphone getirip türkiye'de 2sini de kullanmak istiyorum. 1 kişi gidip gelecegim. bu telefonun pasaporta işlenmesi, burda kırılması vs. olayı nedir?

2 telefon getirip 2sini de kullanabilir miyim?

Bir de eger biliyorsanız; iphone abd'den tahmini kac dolara temin edebilirim.

teşekkürler.

PS: Telefonların dillerini Türkçe yapabilir miyim?

 
trye girdikten 1 ay içersiinde herhangi bir turkcell vodafone vs bayisine gidip kayıt ettiriyorsnuz, 1 pasaporta sadece 1 telefon kayıt edilebiliyor, digerini baskasına yaptırmak zorundasınız, bir tanıdık arkadas vs..

telefonun kırılmasını internette bile detaylı gosteriyorlar ama ugrasamam vs derseniz telefoncular yapar, dilide türkce eklerler.

fiyat, hangisini istediginize baglı, genelde kontratlı satıyor at&t ama elektronik marketlerde falan var veya gvenirseniz iyi bi arastırmayla ebayden b ile alabilirsiniz.
  • little miss sunshinee  (21.06.10 01:34:34) 
sim lock varsa kıramazsınız diye heryerde yazıyorlar son firmwire ile ancak ipod olarak kullanabilirmişsiniz. önce kırılabilirliğini bekleyin/araştırın yoksa elinizde kalır


  • buffy de vampir sayilir  (21.06.10 02:29:49) 
at&t simlock için en çok zorlayanı ve kanırtanı diye biliyorum.

aylardır iphone'u sadece oyun için kullananlar var.
  • erobur  (21.06.10 02:57:28) 
iphone 4 geliyor. o yuzden iphone 3GS ve 4 icin unlock (sim kilidini kirma) iphone 4 cikinca yayinlanacak.

iki tane iphone 4 getirip kendininkini kaydettirir digerini donanimhaberden birine 50-100tl arasi kaydettirirsin. fiyatlar;

store.apple.com
  • erich  (21.06.10 04:08:08) 
pasaporta kayıt hakkı 2 yılda 1 telefona düştüğü için kankan bile olsa pasaportunu kimse vermeyecektir. o 50-100 tl ye satanlara da pek inanmıyorum bir arkadaşımıza lazım oldu yaptıracak kimseyi bulamadık.


  • ozdek  (21.06.10 09:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.