[]

İş güvenliği uzmanı

Merhaba arkadaşlar. İş güvenliği uzmanı olmayı düşünüyorum. Makine mühendisiyim. Süreç hakkında kısaca bilgilendirir misiniz? Kurs ücretleri şu an ne durumda? Ne kadar sürüyor? Sınav nasıl? Teşekkür ederim cevap veren olursa.




 
2.500 tl şuanki ücret dediler
1 kasımdan sonra 5.000 tl olacakmış

Video gönderiyorlarmış 90saatlik
Sonrası 120saat uzaktan eğitim
Stajı da kağıt üstünde gösteriyorlarmış
Pek iyi bir eğitim olduğu söylenemez ama böyle.
Sınav sorularının eskileri var ve pek zor olacağını düşünmüyorum

En erken mayıstaki sınava girebiliyorsunuz şuan eğitimi alırsanız.
Olduktan sonra ise iş bulma imkanı ve maaşları pek iyi değil diye biliyorum, sorumluluk alıyorsunuz sonuçta işle ilgili.
Bende almayı planlıyorum kamuda bazı kadrolarda isteniyor.
  • kararsızataletfilozofu  (21.10.22 20:08:16) 
@kararsızataletfilozofu yardımcı olmuş zaten. Bunun dışında bir de lisans eğitimi vs. şeklinde devam eden var.

Ben sana ilk bakışta "sana ne amk?" sorusunu aklına getirecek olsa da daha iyi yardımcı olayım. Makine mühendisiyken neden iş güvenliği uzmanı olmak istiyorsun? Buna cevap vermek istemiyorsan özet geçeyim. Dışarıdan baktığın ve sektör ile ilgili sana söylenen şeylerin %99'u yalan.
  • nawar  (21.10.22 20:53:07 ~ 20:55:08) 
@nawar, açıkçası biraz rahat buluyorum bu mesleği. Sebebi bu. İşe başlayanlara kısa bir eğitim veriyorlar. Ben şu an çalıştığım için şu an amacım iş bulmak değil. Sadece zararı olmaz, faydası olur kafasındayım. CV'ye bir uzmanlık eklemek iyi olabilir.

Teşekkür ederim cevaplar için.
  • dissendium  (21.10.22 21:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.