[]

Muğla Üni Turizm vs Antalya vs İzmir

Arkadaşlar benim bir arkadaşım bu sene Muğla Üni Turizm kazandı. Sevdi orayı, öte yandan sağdan soldan Antalya'daki Akdeniz Üniversitesinin çok daha imkanlara sahip olduğu vs ile ilgili şeyler duymuş. İzmir'de Ege de olabilir. Bana sordu ben de Muğla'nın sezon dışı köy gibi ama çok Turizm odaklı bir yer olduğunu, Antalya'nın ise sürekli yoğun ama fazla kalabalık ve şu sıralar Rus işgali altında olduğunu vs söyledim. Gerek okul imkanları gerek iller ile ilgili sizin de değerli görüşlerini almak istedim, özetle kız burada mı kalayım değiştireyim mi diye soruyor, teşekkürler.




 
Turizm konusunda Balıkesir Üni. ve Antalya Akdeniz Üni. başı çeker. Tabi bu devirde Antalya'da öğrenci olarak barınabilmek sıkıntı gerçekten.


  • uvcray  (20.10.22 17:25:26) 
valla şöyle bir şey var. turizm çıkışlı değilim ama bir çok arkadaşım var.
aralarında en iyi opsiyon antalya gibi dursada 1. kriter konaklama bence.
muğla tabi en rahatı ama köyde değil bence.
öğrencilik yaşayacağım gezeceğim tozacağım derse biraz yavan kalabilir ama bahsettiğin rus işgali sebebiyle kiralar fıttırmış durumda.
izmiri bilmiyorum ama tahminen farkı yoktur.
  • tenyalar bagirsakta yasar bagirmasakta  (20.10.22 17:31:03) 
muğla nasıl bilmiyorum ama antalya'da ciddi bir kiralık ev krizi var. öğrenci semti olarak tanınan yerlerde bile (kültür vs.) bırakın öğrenciyi, ortalama maaşlı çalışanın bile karşılayamayacağı seviyeye çıktı kiralar.

bu negatiflik dışında, akdeniz üniversitesi hem konum hem sosyal yasam olarak okunabilecek en guzel universitelerden bir tanesi benim gozumde.
  • dr doofenshmirtz  (20.10.22 19:34:05) 
Bir ekleme yapmak istiyorum karşılıklı konuşma diye anlaşılıp silinmesin lütfen:
Kendisi diyor ki "Muğla köy değil ama Kötekli köy (okul orada). Ben iş staj yapmak isticem, Muğla Fethiye buraya 2 saat. Apayrı diyarlar."

  • ckisc  (20.10.22 19:54:01) 
muğla turizmde kışın ölüdür. antalya bu işin merkezi.


  • mikahakkinen  (21.10.22 09:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.