[]

Kredi sorusu

Diyelim ki yüksek faizli bir kredim var ben daha düşük faiz ile kredi veren başka bankaya gidip bu borcumu siz kapatın sizden kredi çekeyim diyebiliyor muyum?




 
normal kredilerde diyebiliyorsun. ev araba kredilerini bilmiyorum.


  • ekinuzbay  (20.10.22 15:53:38) 
Bireysel kredi için hayır. Hiçbir banka senin yerine gidip başka bankadaki borcu ödeyemez, krediyi kapatamaz.
Süreç şöyle işler sen bankaya gidersin dış borç yapılandırma kredisi istiyorum dersin, onlar bakar profilin uygunsa sana krediyi verir sen kapatırsın. Kapatmazsan senden parayı isteyemez, sana dava açamaz ama bir daha kredi vermeyebilir

  • gokank4  (20.10.22 21:09:02) 
Arkadaşım yaptı diye hatırlıyorum.
2-3 bankada kredisi vardı. Başka bir bankaya gidip hepsini bir bankada tek bir krediye toplayacak şekilde düzenledi.
Yeni kredi çektiği banka parayı onun hesabına değil, direkt borçlu olduğu bankalardaki hesaplarına göndermişti.

Ben de yıllar önce bir banka kredisini buna benzer şekilde taşımıştım. Daha iyi bir faiz oranı bulmuştum. Kredi çekme amacımı bankacıya anlattım. Gelen parayla gidip diğer krediyi kapattım. O krediyi kapattığıma dair dekont istemişti, gönderdim.
  • michael_knight  (20.10.22 23:42:43) 
Evet, dersiniz.

Sadece vade ve faiz, her bankada farklıdır. Tek tek arayın, görüşün.
  • alfired  (21.10.22 02:05:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.