[]

Bu tarihlerde Dikili Bademli taraflarında kamp yapılır mı?

İş güç derken kamp planını sürekli erteledim. Son bir deniz-kamp tatili yapmak istiyorum ama havalar soğudu. Accuwether'dan kontrol ettim haftaya 3-4 gün boyunca Dikili tarafları en yüksek 25-27 derece, en düşük ise 16-18 derece arası görünüyor. Daha sonra ise giderek soğuyor, yani bu sene için son şans olabilir.

Deneyimi olanlar, o taraflarda yazlığı vs olanlar ne der bu işe, deniz nasıl olur, geceleri üşür, kamp yaptığımıza pişman olur muyuz?


 
Deniz nasıl derken, denizi seyretmeyi kastettiğini düşünüyorum, belki balık tutmak falan olabilir. Deniz güzel.
İyi bir çadır. 15 derece uyku tulumu, bir polar battaniye, Akşamları giymelik sağlam kıyafetlerle yapılabilir tabi.

  • Mirket  (20.10.22 15:15:37) 
aslında girmekten de bahsediyordum :)


  • oldtimer  (20.10.22 15:17:03) 
Deniz suyu Akdeniz'e daha yakın kısımlarda bile, eylülde bile buz gibi oluyor, soğuk su seviyorsanız belki ama şu sıralar suda 5 dakikadan fazla durulmaz bence.


  • kobuzchu kiz  (20.10.22 15:23:37) 
Ben Uçmakdere/Tekirdağ'da iki hafta önce yüzdüm şahsen. Fakat geçen hafta hava daha serin diye gidip denemedim.

Şimdi de Dikili'den de geçen bir rotaya hazırlanıyorum.
Yarın filan yola revân olurum.
Havası müsaid olan yerde yüzmeyi de deneyeceğim.

Su hemen soğumuyor.
Deniz giysisi/dalgıç kıyafeti gibi bir takviye size yeter artar bence. Öbür türlü girer yüzersiniz yine, fakat uzun sürmeyebilir.

Bence bu mevsim en ideal kamp mevsimi. Fakat sabaha yakın bir iki saat kışa bağlar hava, onu hesaba katınız.

Yol maliyetini paylaşmak isterseniz ayrıca haberleşelim. Şahsi vasıtam ile gideceğim.
  • berhudar ol evladim  (20.10.22 16:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.