[]

kredi karti, ekstre sorusu

bu ayki ekstrem kesildi, tutari diyelim 9 bin tl. bu aya ait ekstrenin icinde bir alisverise ait iade de bin tl tutarinda. ekstre kesildikten sonra karta iade ediliyor. ekstreyi yine 9 bin olarak mi odeyecegiz, iade edilen tutar diger ayki ekstreden mi dusulecek? simdiden tesekkurler.




 
kart kesildikten sonra iade gelirse bir sonraki ay bin tl eksik ödeyeceksiniz. yine 9 bin ödeyeceksiniz.

kart kesilmeden önce gelirse 8 bin tl ödeyeceksiniz. bin tl direkt düşecek.
  • drako  (19.10.22 13:18:25) 
kalan hesap özeti borcu yazar.

kesildikten sonra da iade olsa 1000 tl eksik ödersiniz benim bildiğim. sonuçta iade demek karta nakit yatırmakla aynı şey.
  • jelly bear  (19.10.22 14:02:52) 
jelly bear +1

Hesap kesildikten sonra ödeme tarihine kadar iade gelirse kredi kartı bilgilerinde
Ekstre borcu: 9 bin
Kalan ekstre borcu: 8 bin
olur ve 8 bin lira ödersin.
  • cek  (19.10.22 14:38:16) 
Önemli olan ekstredeki dönem borcu değil, son ekstreden kalan dönem borcu, eğer bir harcamanız iade olarak gelirse, güncel dönem borcu düşer aynı şekilde kalan ekstre borcu kısmı da düşer, bir nevi kısmi ödeme gibi işler o iade.

Mobil uygulama varsa oradan bakarsanız görebilirsiniz ne kadar ödeyeceğinizi.
  • solo  (19.10.22 14:50:07 ~ 14:50:29) 
odeme yapmak istedigimde borcu bin tl yatirilmis gibi eksik olarak gosterdi dediginiz gibi. cok tesekkurler.


  • murakami  (19.10.22 23:42:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.