[]

Alerji hk.

sanırım 2 ay önce aldığımız köpeğimize alerjim var, bu durum beni inanılmaz üzüyor ve geceleri fenalık basıyor.

çok yoğun bir alerji değil, yalnızca burun tıkanıklığı yapıyor. ondan da otrivinle kurtulabiliyorum aslında ama uzun süreli otrivin kullanımı kötü sonuçlara yol açıyor tabi.

şimdi gece yatarken fenalık bastığı için yazıyorum.

birden fzla rahatsızlığım var;
10 yıl önce deviasyonum vardı, ameliyat oldum. asla müthiş bir nefes alışverişim olmadı aslında.
sinüzitim var.

şimdi bir de bu alerji işi devreye girince kendimi hepten kötü hissetmeye başladım.

cuma günü önce bi alerji testi yaptırıp ardından kulak burun boğaza gitmeyi düşünüyorum.
son günler ciğerlerim de dolu dolu, hışırtılı sürekli. (alerjiye bağlı mıdır, yoksa bi soğuk algınlığı mıdır bilemedim)

onun öncesinde siz ne tavsiye edersiniz?
akşamları yatmadan önce zyxt miydi neydi bi alerji ilacı içiyorum.
sinüslerim için ne önerirsiniz? (hatta istanbulda bir doktor önerebilir misiniz, sinüslerimi boşaltmak istiyorum, yıllardır bu problemle boğuşuyorum)

alerji için ne önerirsiniz? yattığım odaya dyson'ın hava temizleyicisini almanın bir faydasını görür müyüm?

genel olarak beni rahatlatacak sözleriniz var mıdır?
biraz kendimi kötü hissettim çünkü, belki 15 yıl bizimle olacak köpeğimiz, ben sürekli böyle yaşayamam. bunu daha iyiye götürecek yöntemler var mıdır tıpta?

 
bu dedikleriniz evde kedi kopek oldugu surece asla gecmez. alerji asisi oluyor ama onu da surekli tekrarlamak gerekiyor sanirim. evde kedi kopegi olup alerjisi olanlara yapiyorlar asiyi bazen


  • oscar  (19.10.22 08:37:24) 
Yapılacak işler listesini şöyle dizgile bence.

1. Otrivin derhal çöpe atılacak.
2. KBB'ye gidilecek.

sonrası sonra düşünülecek.
  • Mirket  (19.10.22 10:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.