[]

Hiçbir şey yapmaya isteğimin olmaması

Günlerdir bu durum içerisindeyim. Hiçbir şeye hevesim ve isteğim yok. Oyun oynayıp film izlemeye bile boş boş saatlerce etrafı izleyebilirim.

Ders çalışmak için kendimi geliştirmek için dil öğrenmek için bir sebep göremiyorum her şey boş geliyor.


 
Benim de yok bayadır dışarısı çıkasım gelmiyor ofisten eve evden ofise ot gibi yaşamaya başladım. Neden acaba?


  • condom kurşunu  (18.10.22 20:16:43) 
yalnız değilsin :)

yani hafta sonumun neredeyse tamamını hiçbir şey yapmayarak geçirdim, en ufak sesi bile kaldıracak gibi değildim, telefonumu sessize aldım, müzik, tv hiç açmadım, ev tamamen sessizdi, sadece bitirmeyi istediğim bir kitap vardı onu okuyup bitirdim. sonra panjurların tamamını indirip uyudum, çok iyi geldi.

normalde sabah koşuya çıkar, sonra arkadaşlarımı çağırır beraber yemek hazırlar hafta sonunu beraber geçirirdim. ama son bir aydır gerçekten hiçbir şey yapasım yok benim de.
  • elma  (18.10.22 20:32:40) 
Bende de aynı. İçten içe üzülüyorum halime, vaktimin manasızca çarçur oluşu vicdanımı sızlatıyor. Diğer yandan, isteksizliğim, üşengeçliğim öylesine büyük ki sonunda bütün yakınmalarıma baskın geliyorlar. Gece yatağa girdiğimde kendimi, o günü, dünyanın en sıkıcı ve tekdüze işinde 8 saat çalışarak, yemek yiyerek, şarkı dinleyerek ve güç bela beş-on sayfa kitap okuyarak tamamlamış vaziyette buluyorum. Boşalmış yağ tenekesinden halliceyim, yaşama şevkim çekilmiş. Nereye kadar böyle gider, hangi noktada silkinip harekete geçerim, bilmiyorum vallahi.


  • huçi kuçi  (18.10.22 23:15:17) 
filmekimi falan var zorla dışarı çıkabilirsin. film ve oyun hiç boş gelmiyo bana ya siz neyi sevdiğinize karar verin yeter.
yds gir eksik olduğun tokat gibi çarpar. salak salak insanlar neler beceriyo bunu görünce kendi kapasitenizi kullanmadığınıza üzülürsünüz belki. ya da yabancı insanlarin bol olduğu yerlerde bi gezinince anlamamak rahatsız edici. illa ders kitabı olarak bakma. benim genelde böyle oluyor "eziklendikçe" ihtiyaç olduğunu anlıyorum ve bi şekilde geliştiriyorum
adhd hastası ala09 dan sevgiler
  • ala09  (19.10.22 00:14:22) 
Ben de saldım tüm hedefler hırslar daha fazla sömürülelim diye var gibi geliyor.

Biraz calisip biraz kendime ve sevdiklerime vakit ayirayim rahatlikla diyorum.. ama olmuyor illa bir taraf agir basinca diger taraf gidiyor. Bele duzenin ixine soxam

Motivasyon, amac falan kalmadi. Bu konuda ülke de ekonomi de yönetim de adalet de cok etkili.
  • ananiyimioguz  (19.10.22 01:37:46) 
sanırım bunlar depresyonun ön belirtileri. hayat amacı kalmayınca çoğu insan yaşıyor.


  • denizkabuklucikolata  (19.10.22 04:36:13) 
Yorumlardan da görüleceği gibi sanırım bu, ülkedeki çoğu kişinin muzdarip olduğu bir durum. Çünkü şartlar kötü. Parasını haketmeyen ürünlere o paraları bayılmak, ederini asla alamadığımız işlerde çalışmak ve ülke gündemi hayatımızı söndürdü diye yorumluyorum. Pandemi döneminin de çok büyük etkisi var bana kalırsa, kocaman bir iz bıraktı hayatlarımızda. Ülke gündemini ne kadar görüş alanımızdan çıkarmaya çalışsak da bir şekilde önümüze geliyor ya da kulağımıza değiyor. Çözüm mü? Sanırım çözüm oturup geçmesini beklemek çünkü her şey bir şekilde geçiyor, bazen köklü başka değişimler yaşanıyor ya da yaşanabilir olasılığı. Fransızların da dediği gibi sonuç olarak, c’est la vie..


  • bi winston box lutfen  (19.10.22 12:44:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.