[]

Yaptığım uygulamayı nerede paylaşabilirim?

Selamlar,

Ben bir uygulama geliştirdim. Benzin istasyonlarına ve fiyatlarına kolayca ulaşabilmek için bir platform arıyordum, mağazalardaki uygulamalar reklam dolu, kullanması zor şeylerdi. Ben de oturdum kendim yaptım.

Niyetim aslında bi bakın nasıl olmuş diye sormak, neler eklenebilir, nasıl daha geliştirilebilir? Bir de ben bunu nerelerden paylaşayım ki daha fazla insana ulaşsın?

Adresi şurası (şimdilik sadece iOS):
apps.apple.com

Teşekkürler.

 
1- veriyi nereden çekiyor?

2- verinin güncelliğinin garantisi ne? bir istasyon kapandıysa senin uygulamada gözükmeye devam edecek mi?

3- neden shell'in uygulaması varken senin uygulamadan istasyon arayayım?

4- amerikada gasbuddy isimli uygulama var. buraya kişiler fiyatları giriyor ayrıca fiyatlar istasyondan istasyona fark ettiğinden dolayı totalede fark yaptıracak cinste. bu sebeple uygulama popüler ama türkiyede bir istasyondaki fiyat 19,88 ise diğerinde 19,84 oluyor. yani burada fiyatın bir önceliği kalmıyor uygulamayı kullanacak kişi için.
  • mr.goodcat  (18.10.22 19:47:48) 
DonanımHaber forumları olabilir belki.

Daha teknik geri dönüşler için siz daha hakimsinizdir muhtemelen r10 vs.
  • Ufuk  (18.10.22 19:59:16 ~ 20:01:29) 
Eline sağlık hocam.

Benzin istasyonlarını yorumlatabilirsiniz.
Hız, temizlik, güleryüz, market vs.
  • nickini vermek istemeyen uye  (18.10.22 20:40:34) 
@mr.goodcat

1. tüm verileri markaların websitelerinden çekiyor.

2. fiyat ve istasyon bilgileri direkt olarak markanın websitesinden geliyor.
fiyat değişiklikleri aynı gün yansıyor.
bir istasyon kapandıysa websitesinden de kaldırıyorlar. sonrasında sistem bunun hatalı işlem olup olmadığını epdk'dan kontrol edip doğru işlemse istasyonu göstermiyor.

3. sadece shell değil, tüm markaların istasyonları var.

4. evet haklısın türkiye'de istasyonlar arası makas çok açık olmadığı için fiyat takip etmek de çok anlamlı olmuyor, o gün fiyat neyse o. yine de nerede istasyon var, hangi markaya gideyim gibi sorular için us'teki gibi böyle bir uygulama işe yarayabilir.
  • bi sey dicem  (19.10.22 08:30:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.